Utorak 19. mar 2024.
venčanje

UDAJTE SE ZA NJIH I GORKO ĆETE SE POKAJATI: Ovaj tip muškarca NIKAKO nije za brak!

Foto: Profimedia
Budite pametne.

Neki muškarci jednostavno nisu dobar "materijal" za brak. 

NIJE VEŽBANJE, A NI DIJETA: Kako je Kloi Kardašijan STVARNO izgubila 20 kilograma? (FOTO)

Ukoliko maštate o braku, a svog muškarca prepoznajete među sledećih 5 tipova, najbolje je da odmah raskinete. Srećna i skladna bračna zajednica sa njima najčešće je nemoguća misija.

Muškarci koji vole da eksperimentišu

Postoje muškarci koji baš u svemu u životu vole da eksperimentišu. Takve osobe najčešće često menjaju partnere jer na taj način zadovoljavaju svoj ego. Vi ćete da mu budete samo jedna u nizu, a on na brak s vama neće ni da pomisli. Takvi tipovi uživaju u noćnim izlascima i flertu s devojkama.

flert
Foto: Profimedia

 Muškarci koji su emocionalno povređeni

Muškarci koji su u prethodnoj vezi iskusili bol i patnju nisu dobri kandidatu za brak. U odnos sa vama će uneti nezadovoljstvo i sumnju, a često će svojim partnerkama na početku veze otvoreno reći da nisu spremni za sledeći korak.

Muškarci koji su previše fokusirani na svoju karijeru

Ovi tipovi muškaraca ciljeve koje žele da ostvariti u karijeri uvek stavljaju na prvo mesto. Njima je primarni fokus napredovanje na nivou organizacije i uvek traže bolje mogućnosti i povećanje svojih finansijskih dobitaka. Ako voli svoj posao više od vremena koje provodite zajedno, neće vas učiniti najsrećnijom suprugom.

poslovan čovek
Foto: Profimedia

Muškarci koji nisu preboleli svoje bivše

Oni stalno razmišljaju o svojoj bivšoj partnerki, što ne iznenađuje s obzirom da je još vole. Vaš odnos će upoređivati sa prethodnim, i tako stvarati brojne probleme u vezi. 

Muškarci koji se plaše obaveza

Ovaj tip muškarca uživa u druženju, izlascima, a brak i planiranje porodice mu nije ni na kraj pameti. On najviše ceni svoju slobodu i nije spreman da je žrtvuje zbog ljubavi.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd