fbpx
Skip to main content
Flert

NJEMU SVE PADAJU POD KOLENA: Evo kako da prepoznate LOVCA NA ŽENE!

Foto: Profimedia
Pet stvari ga lako odaju.

Kod većine muškaraca možemo pronaći barem jednu manu kada prvi put razgovaramo sa njima. Svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to ­ pustiti je da priča o sebi.

SKC kao središte MODNIH DEŠAVANJA: Zavirite na piste mladih umetnika! (FOTO)

Neki muškarci traže vezu, neki neobavezan flert, a nekima je važno samo uloviti ženu i naterati je da se barem malo zaljubi pre nego što je zamene nekom drugom. Stručnjak za veze Džuli Spira upozorava na takozvane "lovce na žene" ­ oni su zgodni, šarmantni, i nemaju nikakvu nameru zadržati do jutra.

Evo kako ga prepoznati:

JELEK, ANTERIJA I OPANCI: Princ Đorđe i princeza Felon na venčanju u srpskoj narodnoj nošnji!

1. Savršen je

Kod većine muškaraca možemo pronaći barem jednu manu kada prvi put razgovaramo sa njima, ali lovac na ženu je stručan u svom poslu i zna kako se predstaviti savršenim. Žena to neće ni primetiti, čak naprotiv, pomisliće da je pronašla onog pravog ­ barem do sledećeg jutra.

2. Koristi oružje dodira

Tebi će se možda činiti da te slučajno dodirnuo po kolenu ili po ruci dok je posezao za svojom čašom, a kad te dohvati oko struka kako bi prošao pored tebe, nećeš ni sanjati da je to sve deo strategije. Većina muškaraca je na početku ipak malo suzdržanija, a muškarac koji se tako "slobodno" ponaša verovatno to radi toliko često da mu je prešlo u naviku.

Par
Foto: Profimedia

3. Sluša sve o tebi

Znamo, zvuči savršeno, zar ne? Ne želimo da misliš da nisi zanimljiva, ali svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to ­ pustiti je da priča o sebi. On će tako imati sve informacije koje želi imati, a ti o njemu nećeš znati ništa. Savršeno za beg kada mu bude potreban.

REVOLUCIJA U "VOGU": Prvi put u istoriji manekenka s hidžabom krasi naslovnicu! (FOTO)

4. Upečatljiv je

Lovci na žene su uvek upečatljivi u društvu. Neki od njih će imati smešnu kravatu koja privlači poglede, neki će odabrati zanimljiv šešir, a neki će samo biti jako glasni. Lovac na žene je vrlo često kamufliran kao simpatični tip iz ekipe, a prestaje biti simpatičan čim shvati da te ima.

5. Ignoriše te

Normalan muškarac će pričati sa devojkom koja mu se sviđa i pokazati joj da mu je zanimljiva. Onaj koji lovi će je ignorisati u grupi prijateljica i pričati sa svima, samo ne sa njom. Time traži reakciju, a ako je dobije, zna da je na pravom putu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd