fbpx
Skip to main content
Novak Đoković, Marko Đoković, Đorđe Đoković

NOVAKOV BRAT MARKO JE VRHUNSKI FRAJER: Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, bio je u LJUBAVI SA POZNATOM GLUMICOM

Foto: MN Press
Marko Đoković se od sve Novakove braće najmanje eksponira u javnosti, a pre nekoliko meseci našao se u žiži javnosti jer se pričalo da je oženio u tajnosti svoju dugogodišnju devojku.

Iako su svi mislili da će Novak Đoković izvojevati pobedu u borbi sa australijskim vlastima i ipak odbraniti titulu i igrati na Australian Openu, to se ipak nije dogodilo.

Prvi reket sveta deportovan je iz zemlje, a svemu je predhodio danonoćni linč.

EMINA JAHOVIĆ na detoksu koji primenjuje NOVAK: Pevačica na raznim terapijama, OPORAVLJA ORGANIZAM

EMINA JAHOVIĆ na detoksu koji primenjuje NOVAK: Pevačica na raznim terapijama, OPORAVLJA ORGANIZAM

KORONA OŠTEĆUJE MOZAK više nego Alchajmer: Ovo su ANALIZE KRVI na koje treba obratiti pažnju

KORONA OŠTEĆUJE MOZAK više nego Alchajmer: Ovo su ANALIZE KRVI na koje treba obratiti pažnju

Novak je sve vreme imao brojnu podršku, pre svega od svojih članova porodice, počev od supruge Jelene koja se za sve ovo vreme oglasila samo jednom, pa sve do oca, majke, brata Đorđa i njegove devojke, inače voditeljke Saške Veselinov, a nije izostala podrška ni od Marka Đokovića, njegovog trećeg brata koji se retko pojavljuje u medijima, a koji je pre nekoliko dana oglasio na svom Instagramu moćnom porukom.

Pre deset godina Marko je privukao pažnju i vezom sa poznatom glumicom Draganom Mićalović. Veza nije dugo potrajala, pa se par brzo razdvojio. Najveći „kamen spoticanja“ predstavljala je česta razdvojenost: Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane.

Inače, Marko Đoković srednji je sin Dijane i Srđana Đokovića i mlađi brat najboljeg svetskog tenisera Novaka, a već godinama živi daleko od Srbije, odnosno u sunčanoj Marbelji gde je i izgradio uspešnu karijeru.

Marko se svakako veoma retko pojavljuje u javnosti, a poslednji put je u medijima bio kada se šuškalo da je u tajnosti oženio svoju dugogodišnju devojku, inače brazilsku dizajnerku Letisiju Tesari.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
13 Beograd