fbpx
Skip to main content
Kejt Midlton

PRINOVA NA PUTU! Midltonovi KRILI VEST o novoj bebi, a Kejtina majka prva podelila SREĆNE VESTI!

Foto: Profimedia
Radost!

Kerol Midlton, majka Kejt i Pipe Midlton, potvrdila je u potpunosti neplanirano tokom intervjua za "Good Housekeeping", da je njena mlađa ćerka ponovo u drugom stanju, prenosi "US Magazine". Razgovarajući na temu trenutne situacije, ona je istakla da se nada da će u narednom periodu provoditi više vremena sa porodicom nego što je to bio slučaj 2020 i  naravno, u društvu prinove.

- Nadam se da ću moći više vremena da provodim sa porodicom, nego prošle godine. Uključujući i naravno, novo unuče – rekla je Kerol, što je mnoge obradovalo.

Pipa Midlton
Foto: Profimedia

Još u decembru, inače, "Page Six" je prenosio vesti o trudnoći sestre vojvotkinje od Kembridža, te kako će se ona i Džejms Metjuz ponovo ostvariti u ulozi roditelja.

– Pipa i Džejms su presrećni, ovo ih je "podiglo" posle ove teške godine – pisalo se tada, ali ponosna baka se još nije bila oglašavala.

Podsetimo, par je sudbonosno "da" jedno drugom izgovorio 2017. i trenutno imaju jednog sina, Artura, koji je prošlog oktobra napunio dve godine. Prvu trudnoću, Pipa je obelodanila u okviru kolumne o fitnesu za "Waitrose Weekend", ali drugu sama još nije potvrdila.

Predstavnici za medije koji zastupaju porodicu za sada se nisu oglašavali povodom novih vesti. 

Kejt Midlton
Kejt Midlton
Foto: Profimedia

 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd