fbpx
Skip to main content
lora lu

Plejboj model umalo IZBAČENA iz aviona zbog bluze koja joj je otkrivala PREVELIKE GRUDI!

Foto: Instagram prinscreen/evejmarie
Osećala se poniženo.

Plejbojeva manekenka koja je putovala sa svojim sedmogodišnjim sinom rekla je da ju je stjuardesa Southvest Airlines-a "ponizila i osramotila", rekavši joj da ne može da leti dok nosi svoj dekoltirani gornji deo garderobe leopard printa.

Eve J. Meri (26), koja se u četvrtak krenula iz Dalasa za Tulsu, rekla je za Jam Press da joj je član posade rekao da će se morati presvući u pristojniju odeću jer krši pravila oblačenja aviokompanije.

- Kada su mi pretili da će me ukloniti iz aviona ako se ne presvučem, osećala sam se potpuno poniženo, posramljeno i veoma uvređeno - rekla je influenserka. 

- Član sam liste SVA i imam kreditnu karticu kod aviokompanije, imam pogodnosti koje omogućavaju bilo kojoj osobi koja putuje sa mnom da leti besplatno zbog mog visokog statusa u aviokompaniji - nastavila je Mari.

- Pa čak i kao lojalna mušterija s njima, osećala sam se kao da me druge žene u avionu osuđuju na osnovu odeće i da kažu da su mi grudi prevelike - dodala je.

- Kada me je pozvala afroamerička službenica i rekla mi da su pozvali nekoga da me obavesti da moram da se presvučem ili napustim avion, bila sam tako iznenađena - rekla je.

- Sama pomoćnica se izvinila. Ovaj let je bio moje presedanje i na prvom letu mi niko nije ništa rekao, pa ako je ovo zaista bila politika, zašto onda nisam bio obaveštena pre nego što sam se i ukrcala na prvi let - rekla je Meri.

- Bila sam uplašena da bi me ostavili na cedilu u Dalasu kad bih krenula prema Tulsi - dodala je.

Stjuardesa je na kraju poklonila Meri svoj džemper koji je nosila tokom leta, navodi Jam Press.

- Na kraju, bila sam primorana da sedim u avionu ispred svih ostalih putnika sa džemperom preko grudi - rekla je Mari koja se žalila da joj niko nije dao direktan odgovor u vezi sa kodeksom oblačenja.

Rekla je da joj je Southvest ponudio 100 dolara kao kompenzaciju, ali da to nije bilo dovoljno da nadoknadi poniženje.

- Bila sam potpuno uznemirena i bilo mi je neugodno kako sam se ponašala prema meni, sva politika o odeći ne govori ništa o pravilima oblačenja osim „razvratnog" u kome nisam bila - ispričala je.

Dodala je - Želela bih bolju obuku o diverzifikaciji, jasnu i poštenu politiku pravila oblačenja koja je ista na svim letovima SVA i javno izvinjenje -

Incident je sličan incidentu iz oktobra, kada je kapetan jugozapada poklonio majicu ženi čije su grudi ocenjene kao "razvratne i uvredljive“.

Želite da RASKINETE? EVO KAKO da to učinite NAJBEZBOLNIJE

Želite da RASKINETE? EVO KAKO da to učinite NAJBEZBOLNIJE

Rijana pokrenula NOVI TREND: Ove neobične cipele vrede PRAVO BOGATSTVO, a mnogima su ODVRATNE (FOTO)

Rijana pokrenula NOVI TREND: Ove neobične cipele vrede PRAVO BOGATSTVO, a mnogima su ODVRATNE (FOTO)

Proricanje SUDBINE u ŠOLJICI KAFE - Evo kako da zamislite ŽELJU, a šta NIKAKO NE SMETE RADITI!

Proricanje SUDBINE u ŠOLJICI KAFE - Evo kako da zamislite ŽELJU, a šta NIKAKO NE SMETE RADITI!

Post je kontaktirao Southvest radi komentara o najnovijem incidentu.

Prema materijalu objavljenom na mreži, avio-kompanija može, po sopstvenom nahođenju, da odbije prevoz ili se može ukloniti iz vazduhoplova u bilo kom trenutku, putnik koji se "ponaša nepristojno ili očigledno uvredljivo, uključujući odeću koja je nepristojna". 

Uz OVE SITNICE bićete SREĆNE i ISPUNJENE svakog dana

Uz OVE SITNICE bićete SREĆNE i ISPUNJENE svakog dana

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
13 Beograd