fbpx
Skip to main content
Mesec

Noćas obavezno URADI OVO, ovaj DOGAĐAJ predstavlja veliki preokret, UTICAĆE na SUDBINU mnogih ljudi!

Foto: Profimedia
Mlad mesec i pomračenje čine prelazak u novi ciklus!

Pomračenja u astrologiji donose veliku dozu drastičnih promena, a mlad Mesec je poznat kao simbol novog ciklusa i kao pokretač sasvim drugačije životne energije. Iako znamo da se mnoge promene događaju za naše najviše dobro, ponekad je teško prihvatiti ih i prilagoditi se. Izlazak iz zone komfora često doživljavamo kao kaznu, ali to pogrešno uverenje sprečava vas da se razvijate i napredujete.

Šta bi se dogodilo kada biste zaplivali u nemirnom moru promena?

Mesec
Mesec
Foto: Profimedia

Postali biste emotivno jači, hrabriji, spremni da se suočite sa promenom i da u životu uradite ono neophodno - prepustite se njegovoj avanturi i magiji koja osvaja celo vaše biće.

Mlad Mesec u znaku Jarca 14. decembra dogodiće se u kombinaciji sa pomračenjem Sunca i jasno poručuju - prihavtite promene, jer su one esencija života svakog od nas.

Kako biste izbegli negativne situacije i najbolje iskoristili energiju ovog snažnog kosmičkog spoja, astrolozi upozoravaju na 3 stvari koje treba izbeći:

mesec
Foto: Profimedia/ilustracija

1. Ne skrivajte se u ličnoj zoni komfora

Energija pomračenja je moćna i snažna, zato je iskoristite kako biste u život privukli divne avanture i lepe promene. Otvorite se za nove energetke vibracije i dopustite da energija pomračenja "protrese" vaš život.

2. Izbegnite naglo donošenje odluka

Pomračenje Sunca često ostavlja dubok trag na našu sudbinu. Astrolozi ističu da odluke koje danas donesete mogu značajno uticati na vašu budućnost. Iako treba prihvatiti mogućnosti i promene, često smo pod uticajem energije pomračenja skloni impulsivnosti. Zato je važno da pre svake odluke dobro razmislite, napravite strategiju i zagledate se unapred. Ukoliko niste sigurni kojim putem da krenete, strpite se i sačekajte sa krupnom odlukom nakon što pomračenje Sunca prođe.

3. Čuvajte se rizičnih ponuda

Mlad Mesec uvek donosi novine i zanimljive mogućnosti, ali pomračenje nas može dovesti do zamke i testirati naše biće. Ovo se može odnositi i na poslovni na ljubavni aspekt života. Zastanite, iskoristite snagu uma pre nego što nešto prihvatite. Najbolje smernice pružiće vam vaša intuicija i unutrašnji glas. Poslušajte šta vam telo govori, da li imate prijatan ili loiš osećaj u stomaku, da li se vaše ruke grče pre potpisivnsje nekog ugovora... Svi ovi signali su moguća upozorenja. Otvorište šesto čulo i poslušajte šta vam poručuju.

Dakle ono što možete uraditi u noći mladog meseca, a to je noćas je da na papir zapišete sve što želite da ostavite u prošlosti, očistite ono što je suvišno, a zatim zapišite ono što želite da iskusite, doživite, imate u budućnosti. 

Na ovaj način vi kreirate svoju budućnost i stavarate pozitivnu osnovu za život, a veoma je bitno da u ovom periodu ostanete pozitivni. 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd