Utorak 19. mar 2024.
Prevara

POČINJE SUTRA U 16:53 Posle TURBULENTNOG perioda stižu VAŽNE PROMENE - Ljubav sa prijateljem i VELIKI NOVČANI DOBITAK

Foto: Profimedia
Evo šta vas čeka!

U utorak 19. Februara u 16:53 ćemo imati Pun Mesec u Devici. Posle turbulentnog perioda kroz koji smo prošli poslednjih nekoliko meseci, sada osećamo već mirniju februarsku energiju. Uzemljili smo se i osećamo se stabilnije zahvaljujući planeti ljubavi Veneri koja je ušla u znak Jaraca.

Ovaj Pun Mesec u Devici će vam značiti da očistite svoju energiju, svoje misli i svoj život. Tokom ovog punog Meseca očistite svoj prostor i raspremite svoj dom. Otarasite se stvari koje su višak i koje su vam nepotrebne. Kosmička energija će vas naterati da se brinete za svoje fizičko telo.  

Evo kako će narednih 28 dana uticati na svaki znak pojedinačno:

Ovan

Kosmos će vam pomoći u ostvarenju ciljeva. To znači da ćete dobiti svaku bitku. Takođe, mnoga prijateljstva koja nisu bila iskrena će u narednom periodu da se prekinu. Odredite svoje prioritete kako bi ste bili motivisani.

Ovan-zodijački znak
Foto: Profimedia

Bik 

Za vas će ovo biti vreme da proširite vidike, novim idejama ćete obogatiti svoju dušu i um. Neki od vas mogu pronaći ljubav. Budite nežni prema sebi i prema drugima i snovi će početi da vam se ostvaruju. 

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca, ljubavne veze će dobiti sigurnost. Napokon ćete sebi priznati svoja osećanja koja imate prema jednom prijatelju. Postoji mogućnost poboljšanja finansija. Vaša karijera će imati uspon.

Rak 

Za osobe koje su rođene u ovom znaku, fokus će biti na novim odnosima. Skupite hrabrost i počnite da ostvarujete svoje snove. Povećajte fizičku aktivnost.

rak
rak
Foto: Profimedia

Lav

Sa prijateljima koji imaju isti talenat kao i vi možete uspostaviti timski rad u kojem ćete uživati. Posao vaših snova je na vidiku. Slobodni će upoznati svoju ljubav, dok oni zauzeti mogu početi novo poglavlje sa svojim partnerom. 

Devica 

Probudiće se romantika i hedonizam u vama. Volećete da odmarate. Zanimaće vas zdrava ishrana. Ulazićete u izazovne odnose. Izbegavajte stress.

Vaga

Ljudi rođeni u znaku Vage, obratiće najviše pažnju na porodični život i dom. Provodićete dosta vremena sa ukućanima. Slobodnima je vreme za nov ljubavni početak.

Vaga
Foto: Profimedia

Škorpion 

Osobe rođene u znaku Škorpije će biti posvećene druženju i putovanjima. Što se tiče ljubavnih dešavanja tu će zavladati pauza. Posvetićete se sebi, taj rad na svojoj ličnosti će vas usmeriti ka hobiju koji će vam prijati.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku imaće velike promene na bolje u finansijama. Koja će biti najviše vezana za uspeh na poslu. Očekujte proširenje posla ili napredovanje. Posvetite se malo više svom zdravlju. 

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca će biti osećajniji i nežniji nego inače. Njihove reči će biti magične, lako će šarmirati i osvjati. Sanjajte i maštajte, probudite svoju keativnost i uživajte u umetničkom stvaranju.

Jarac
Jarac
Foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije će poželeti da budu same. Potreban vam je odmor, već duže vreme ste preopterećeni obavezama i problemima. Priuštićete sebi lepo putovanje. Očekujte rešavanje stambenog prostora

Riba

Zadatak Ribama je da se posvete više osobi koja im je draga. Uživajte u ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju ne odlažite preglede, kontrole I intervencije.

Autor: Ivana Paunović

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd