Utorak 19. mar 2024.
Farmerke

POTPUNO MODERNO: Novi model FARMERICA biće u trendu ove sezone! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/street_style_paris
Neka se svi okrenu za tobom!

Proleće i leto 2018. godine biće u znaku novih trendova, a jedan od omiljenih su pantalone koje nisu namenjene samo mršavicama.

Nakon dugogodišnje modne vladavine, "skinny" farmerica napokon više nisu najpopularnije.

TREND SA KRAJA 80-ih SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Proleće će biti u znaku OVAKVOG šminkanja! (FOTO)

Njihovo mesto sada su zauzele potpuno drugačiji modeli inspirisani vintage trendovima. Nogavice su postale šire i struk viši, a ako vam takvi modeli ne zvuče primamljivo, razmislite dva puta jer, za razliku od uskih, ovakve farmerice laskaju baš svima.

Ovog proleća nogavice postaju još šire i kraće, i nose se farmerice koje više liče na "culotte" pantalone pa se odlično uklapaju i u poslovne kombinacije.

Ako uradiš ove TRI stvari na sastanku, odmah ćeš mu se još više SVIDETI!

Ovakve farmerice najbolje izgledaju u kombinaciji s nekom finom bluzom, sakoom i elegantnim salonkama, a dok čekate da i temperature postanu prolećne, možete ih i slobodno iskombinovati s čizmama te kratkom bundicom.

A iako izgledaju neobično, i ove pantalone imaju iste prednosti kao i sve farmerice te se lako prilagođavaju baš svačijem stilu pa ih slobodno možete kombinovati i s patikama, običnim majicama i drugim ležernim komadima.

SAVRŠENE SU: Neku od ovih tašni moraš da imaš ovog proleća! (FOTO)

Instagram je prepun modne inspiracije za njihovo kombinovanje, dok se police popularnih prodavnica polako popunjavaju širokim teksas pantalonama, među kojima ćete lako pronaći neke za sebe.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd