fbpx
Skip to main content
Prijanka Čopra

TRAGIČNO Slavnoj pevačici SPRŽIO NOS plastični hirurg - cela nacija užasnuta njenim IZGLEDOM (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/priyankachopra
Prijanka je u svojim memoarima priznala da je imala korekcije nosa. Piše da je razlog za to polipektomija, međutim, operacija nije prošla kako treba, zbog čega je, kaže, postala meta podsmeha cele Indije.

Prijanka Čopra, (38) objavila je na Instagramu još jednu fotografiju iz perioda rane adolescencije, a pratioci joj poručuju da "ne liči na sebe danas".

U vreme nastanka fotografije, Prijanka je bila manekenka u usponu, a prošlog meseca Prijanka je pričala o svojim memoarima "Unfinished" gde priča i o tome kako je prošla kroz agoniju zbog maltretiranja kome je bila izložena nakon neuspele operacije nosa. Tada su joj, rekla je glumica, nadenuli nadimak "plastična Čopra".

Prijanka je u svojim memoarima priznala da je imala korekcije nosa. Piše da je razlog za to polipektomija, međutim, operacija nije prošla kako treba, zbog čega je, kaže, postala meta podsmeha cele Indije.

- Polipektomija mi je zvučala kao rutinska procedura. Nažalost, u mom slučaju, ispostavilo se da nije tako jer mi je hirurg slučajno skinuo deo nosa, zbog čega se ceo nos "urušio". Bila sam preplašena, užasnuta. Izgledala sam potpuno drugačije. To više nisam bila ja - piše Prijanka.

Usledilo je još nekoliko estetskih zahvata, dok se Prijanka nije navikla na svoje novo lice.

- Sva ta priča oko mog nosa i boje moje kože je učinila da se osetim manje vrednom, nesigurnom u svoju budućnost. Međutim, sada znam da je moja snaga u mojoj različitosti. Da posedujem klasičnu lepotu, bila bih kao i sve druge lepotice, a ne bih bila ja - piše Prijanka.

Nakon što je Prijanka osvojila titulu Mis sveta, kaže da je imala razgovor i sa poznatim režiserom koga nije imenovala.

- Nakon par minuta razgovora, rekao mi je da ustanem i okrenem se oko sebe. Dugo me je gledao, a onda mi rekao da moram da operišem grudi, vilicu i da "dodam malo mesa na zadnjicu". Rekao mi je da, ako hoću da budem glumica, moram da popravim svoje proporcije, kao i da će mi preporučiti sjajnog stručnjaka - prisetila se Prijanka. Sa sastanka je izašla potpuno urušenog samopouzdanja, pitajući se da li je uopšte moguće da uspe u tom poslu. Iz razgovora o filmu je izašla, ali kaže da je sada rešila i da govori o tome jer mnogo devojaka prolazi kroz iste stvari.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd