fbpx
Skip to main content
Princ Hari i Megan Markl

Princa Harija i Megan Markl čekaju NOVE MUKE: Moraće da se ODREKNU TITULA, a sve zbog OVE izjave!

Foto: Profimedia
Nije im lako...

Još se nije slegla bura oko intervjua koji su princ Hari i Megan Markl dali Opri, a novi skandal je u toku. Zbog njega, kraljevska porodica planira da traži od Harija i Megan da se odreknu svojih titula, navodi Dejli Mejl.

Stavila je patike u mašinu, ali joj zbog OVOG TRIKA s pertlama svi zahvaljuju! (VIDEO)

Stavila je patike u mašinu, ali joj zbog OVOG TRIKA s pertlama svi zahvaljuju! (VIDEO)

SVE DAME MOGU OVO DA NOSE: 5 bezvremenskih stilova Džulije Roberts! (FOTO)

SVE DAME MOGU OVO DA NOSE: 5 bezvremenskih stilova Džulije Roberts! (FOTO)

JAČA IMUNITET, POMAŽE KOD ALERGIJA I KAO PREVENCIJA KARCINOMA: Sok ove biljke čini ČUDA za organizam!

JAČA IMUNITET, POMAŽE KOD ALERGIJA I KAO PREVENCIJA KARCINOMA: Sok ove biljke čini ČUDA za organizam!

Razlog za to je, kako piše ovaj list, "novi napad Harija i Megan na kraljevsku porodicu". Kako piše "Dejli Mejl", kraljevska porodica sve više oseća zbunjenost zbog njihovih postupaka, ali i izdaju.

Ono što je, po svemu sudeći, prelilo čašu jeste Harijevo kritikovanje princa Čarlsa kao oca, a doveo je u pitanje i kraljicu Elizabetu i princa Filipa u ulozi babe i dede.

- Ljudi su šokirani što je princ Hari ovo uradio kraljici - i to odmah po smrti princa Filipa. Šokantno je to što je u celu priču uvukao i pokojnog dedu. Princ Hari je mnogo puta do sada napao dvor govoreći da mu je kraljevska porodica nanela mnogo bola. Ako toliko prezire dvor, vreme je da vrati titulu. Vreme je da sada više budu samo Megan i Hari, bez titula. Ako odbiju da se odreknu titula, moraće da objasne zašto - kažu izvori sa dvora.

Inače, ceo sukob nastao je oko mesec dana po smrti princa Filipa, kada je Hari izjavio da su se on i Megan odselili u Kaliforniju da "prekinu ciklus genetskog bola".

- Otac me je tretirao na isti način na koji je i on tretiran. Tu je mnogo porodičnog nasleđa u vidu bola. Zar smisao života nije prekinuti te porodične cikluse koji nisu dobri? - izjavio je Hari. On je rekao i da sada, kao otac jednog deteta dok je drugo na putu, razmišlja o roditeljstvu i želi da prekine ciklus vaspitavanja i odrastanja kroz koji je njegova porodica prošla.

- Sećam se očevih priča o školi u Škotskoj, u tom periodu bio je vrlo nesrećan. Sinulo mi je - znam da je ta njegova nesreća povezana sa odlukom njegovih roditelja. Dakle, on je mene tretirao na način na koji je znao, kako je naučio od svojih roditelja. Dakle, sada je na mene red da ispravim te greške - rekao je Hari, dodavši da je njegov život u kraljevskoj porodici bio nešto "između Trumanovog šoua i zatočeništva u zoološkom vrtu".

- Video sam kako sve izgleda iza kulisa, živeo sam taj život. Znam kako funkcioniše "firma" i ne želim da budem deo toga - rekao je Hari.

Bliski prijatelj princa Čarlsa ovako je prokomentarisao za medije Harijeve napade:

- Ako ćemo Harijevom logikom tretiranja kraljevske porodice kao "obične porodice", onda je princ Čarls samohrani otac koji je samo davao sve od sebe. Hariju su puna usta saosećanja, a on sam nema ni mrvu saosećanja za svog oca, niti za baku koja je nedavno izgubila čoveka svog života.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd