fbpx
Skip to main content
momak i devojka leže u krevetu

Razmišljate da živite zajedno? Evo kada je pravo vreme za taj korak!

Foto: Profimedia
Možda je to upravo sada.

Ukoliko ste u stabilnoj vezi i osim nekih sitnica koje zaista nisu bitne, nemate neke veće zamerke na vaš status, sigurno je da ste razmišljali i o zajedničkom životu. Mnoge devojke se plaše da predlože ovakav korak, ili jednostavno nisu sigurne da li je došlo pravo vreme za to. Neke započnu svoje "useljavanje" donošenjem sitnica kao što je četkica za zube ili četka za kosu, ali ako ni pored toga niste sigurne da li i vaš partner to isto želi, postoji način kako to da saznate. 

Naravno, mogle biste da ga pitate direktno (što svakako preporučujemo), ali takođe možete prethodno da posmatrate ove znake:

Nakon što je muž pretukao se nije eksponirala, ali glumica je ipak došla na sajam automobila (FOTO)

POZIVA VAS NA PORODIČNA OKUPLJANJA

Već posle nekoliko meseci neočekivano ste dobili poziv za rođendan njegove mame. Budite svesne da je upoznavanje sa njom bitna stavka za svakog muškarca. Njeno mišljenje mu je vrlo bitno, zato se potrudite da ostavite dobar utisak i ne brinite da li mu je stalo. Možda vi ne primećujete, ali on to i te kako pokazuje. 

Vršnjaci su je prozivali da je RUŽNA: Anastasija novim slikama zapalila Instagram! (FOTO)

STALNO STE U NJEGOVOM STANU 

Nije vam dao ključeve, ali njegov stan je praktično vaš dom. Tu spavate, gledate omiljenu seriju, čekate ga da dođe i tako svaki dan. Naravno da je momenat da vaša četkica ostane kod njega! Što vam to još nije rekao? Sigurni smo da se za njega to već podrazumeva.

ljubavni par
Foto: Profimedia

ON ŽUDI ZA VAMA 

Na ulici, u bioskopu ili sa društvom, bezobrazni pogledi i slučajni dodiri su sastavni deo vaše komunikacije. Nije ga blam da pred svima pokaže koliko vas želi i da bi svaki put najradije sa vama otišao kući. Budite sigurni da ovakav dečko jedva čeka kada će čak i vaša šnalica ostati u njegovom stanu. 

DAJE VAM PRESLATKE NADIMKE

Kako god da vam tepa, time pokazuje koliko ste povezani. Ne samo da ćete se vi osećati lepo, već će to ojačati vašu vezu. Koliko god vremena da je prošlo, pustite ga da sam zaključi da vas neprestano želi u svom životu. Možda to i zna, samo traži pravi način da vam to saopšti.  

zaljubljeni par
Foto: Profimedia

ŠTA GOD DA SE DEŠAVA, NA VAŠOJ JE STRANI 

Ako imate nekoga na koga možete računati u svakom trenutku i ko vam drži strah, sigurno je da imate pravu osobu pored sebe. Sve ostalo je manje važno i ne zamarajte se bespotrebnim pitanjima jer mnoge devojke maštaju o tome što vi imate.

BOLJI REZULTATI: Varanje tokom dijete ne samo da je DOZVOLJENO nego je i te kako POŽELJNO!

PAZI NA VAS KADA STE BOLESNI 

Ustupio vam je krevet, skuvao čaj i ušuškao samo zato što ste se požalili da vam nije dobro. Nadamo se da vam je jasno da je danas pravo blago naći dečka koji će razumeti sva vaša stanja. 

PORED VAS SE SMIRIO 

Kad se muškarac jednom smiri, on to radi na duži vremenski period. Sigurnost ne podrazumeva samo da ga žena neće ostaviti, već i mogućnost da sa njom deli svoje snove i nadanja. Ali budite svesne da muškarci iza svoje jake ličnosti kriju emotivnog dečaka koji se plaši da ne bude povređen. Ako ste zaista dotakli njegova osećanja, sigurni smo da vam on već sad u nekom marketu kupuje najlepšu četkicu.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19