fbpx
Skip to main content
Rebel Vilson

Glumica otkrila kako je pronašla 11 GODINA MLAĐEG DEČKA MILIJARDERA

Foto: Instagram/Printcrean/rebelwilson
Novog dečka upoznala je preko prijatelja, a prvi put su se zajedno u javnosti pojavili prošle godine u Monte Karlu.
Australska glumica Rebel Vilson otkrila je da je pristala da ode na svaki sastranak koji joj je neko predlozio za godinu dana, kako bi pronašla ljubav.
Glumica je priznala kako misli da je život prekratak i da treba uživati i eksperimentirati. Rebel je trenutno u vezi sa 29 godišnjim milijarderom Džejkom Bušem.
- To su bila moja pravila za tu godinu. Nisam imala mnogo kriterija, samo sam ljudima dala šansu i tako sam naučila puno o sebi - rekla je Vilson.
 

 

 
Novog dečka upoznala je preko prijatelja, a prvi put su se zajedno u javnosti pojavili prošle godine u Monte Karlu.
- Nemojte se zatvoriti za ljubav. Imala sam puno dobrih prijatelja, ali nikada nisam dozvolila da prema njima osetim nešto više od toga do pre nekoliko godina. Život je kratak - tvrdi glumica.
 
 
 
 
 
 Rebel je nedavno otkrila i da je smršala gotovo 20 kilograma. Suvišne kilograme izgubila je zahvaljujući treninzima i zdravom načinu ishrane. U 2020. godinu glumica je ušla sa namerom da smrša i prozvala je 2020. godinom zdravlja.
Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Džonu Kastanu koji je marljivo sa njom vežbao. Dugo vremena je govorila kako svoju debljinu ne vidi kao manu.
 

 

 
- Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Devojke koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama - često je govorila pre Rebel.
Vilson je rekla kako bi njena idealna težina bila 75 kilograma jer se priprema za jednu novu ulogu i veruje kako će ovim tempom vežbanja i brige o ishrani doći i do te brojke na vagi.
 


 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd