fbpx
Skip to main content
Kejt Midlton

(FOTO) POTEZ KEJT MIDLTON DOK JE ODLAZILA SA SAHRANE PROMAKAO SVIMA: Uradila je ovo zbog zavađene braće

Foto: Profimedia
Mudar potez!

Potez vojvotkinje od Kembridža juče na sahrani princa Filipa u Vindzoru danas je velika tema, jer kako ocenjuju mnogi, ona je time napravila važan korak ka pomirenju princa Vilijama i princa Harija.

Prinčevi Hari i Vilijam pojavili su se juče u javnosti, prvi put na istom događaju nakon Megzita koji je ugrozio njihov odnos. Da braća nisu bliska kao nekada, potvrdio je i mlađi princ pre mesec i po dana gostujući kod Opre Vinfri. Ipak, Hari je tada naglasio da bi voleo da se pomiri sa Vilijamom kog mnogo voli.

Juče i danas svi pišu da se pomirenje i dogodilo. Kao dokaz za to navodi se činjenica da su prinčevi sa sahrane dede princa Filipa otišli zajedno. U njihovom društvu bila je i vojvotkinja od Kembridža koja je u jednom momentu zastala kako bi braća ostala sama.

Fotografija Vilijama, Harija i Kejt izazvala je ogromno interesovanje javnosti, a prethodio joj je ovakav redosled događaja: dok su napuštali kapelu Svetog Đorđa u Vindzoru, Vilijam je razgovarao sa sveštenikom Dejvidom Kornerom, dok je Hari bio iza njih i pričao sa Kejt, stariji princ je prvo bio ispred supruge i brata, a onda se okrenuo ka njima da bi razgovarao sa Kejt, Hari ih je ubrzao sustigao, šetali su neke vreme, a onda je Kejt zastala i počela da razgovara sa groficom od Vaseksa i njenom ćerkom Lejdi Luiz, piše Glorija hr.

Možda će neko ovakvom sledu dešavanja pripisati drugo značenje, ali većina smatra ili joj je najdraže da misli da je Kejt bila ta koja je inicirala pomirenje braće, tačnije ponovono zbližavanje unuka princa Filipa.

Princ Filip umro je 9. aprila u Vindzoru gde je sahranjen juče, u krugu porodice, kako je želeo.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd