fbpx
Skip to main content
Princ Vilijam i Hari

OVAKO JE MLAĐI PRINC DOČEKAN NA SAHRANI: Evo ko je zapravo tražio da Vilijam i Hari budu razdvojeni

Foto: Profimedia
Detalji!

Princ Vilijam i princ Hari hodali su juče razdvojeno iza kovčega svog dede princa Filipa na sahrani u Vindzoru. Odluku da između njih bude Piter Filips potpisala je kraljica Elizabeta II, ali po želji jednog od unuka.

Princ Vilijam je tražio da između njega i princa Harija bude Piter Filips, sin princeze Ane, ćerke Elizabete II i vojvode od Edinburga piše "Dejli mejl".

Braća su sa shrane zajedno otišla, zbog čega se pretpostavlja da su se pomirila, kao i da je to pomirenje inicirala Kejt Midlton. Međutim, tokom sahrane bilo je dosta napetosti među njima.

Bio je to njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon Megzita, a "Dejli mejl" danas piše da su brojni članovi porodice bili veoma hladni prema Hariju nakon što je pre nedelju dana doputovao u Britaniju i otišao u samoizolaciju, shodno epidemiološkim merama u zemlji.

Sahrana princa FIlipa
Sahrana princa FIlipa
Foto: Profimedia

Princeza Ana, njen brat princ Edvard i njegova supruga Sofiji ignorisali su Harija i pre i posle sahrane.

"Ironično, jedini koji je pokazao saosećanje prema njemu bio je princ Endrju", rekao je izvor i dodao:

"Što se tiče ostalih, postoji dubok osećaj zaštite prema kraljici među njima i nezadovoljstvo prema Hariju. Malo je saosećanja nakon onoga što su on i Megan rekli Opri. Oni su i dalje veoma uznemireni, postavljaju jedinstveni front za kraljicu. Svi smatraju da se ponašao užasno".

Princ Hari i Megan Markl su u emisiji Opre Vinfri početkom prošlog meseca izneli niz optužbi o dvoru, među kojima su bile i optužbe za rasizam. Međutim, Hari je napomenuo da rasističke opaske nisu izgovorili ni princ Filip ni kraljica Elizabeta II, otkrila je kasnije voditeljka.

Princ Filip umro je 9. aprila u Vindzoru gde je sahranjen juče, u krugu porodice, kako je i želeo.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd