Skip to main content
Roki, Anja Kovač

SEĆATE SE ROKI? Bila je buntovna BUCKA - evo kako IZGLEDA 13 godina kasnije! (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen/Nina Smiley
Svi smo voleli seriju "Neki novi klinci".

"Neki novi klinci" je serija koja je ostvarila veliku gledanost, a pored tinejdžera, zavoleli su je i odrasli. Ova humoristička serija koja je pratila živote učenika iz škole na Vračaru, njihove nastavnike, ljubavne i životne probleme, je ukupno imala 14 epizoda, a snimanje je završeno 2003. godine.

Glumci su tada igrali uloge osnovaca, iako su tada mahom svi već bili punoletni i završavali srednje škole. Od prikazivanja serije je prošlo 13 godina, a jednu od glavnih uloga je igrala i Anja Kovač, najmlađa sestra Kovač. Ona je sjajno prikazala Roki, buntovnu devojku, koja se ne plaši da uzme ono što želi i nema dlake na jeziku, a publici se posebno svidela, jer je u seriji i uspela da osvoji srce šmekera škole, Packeta.

Packe, Stefan Buzurović
Foto: Youtube Printscreen/Nikad Izvini

Packe, odnosno Stefan Buzurović se i dalje uspešno bavi glumom, ali se ostvario i u ulozi televizijskog voditelja, a imamo priliku da ga gledamo kako vodi emisiju "TV Čorba".

Anja je imala 15 godina kada se snimala serija, a i dalje je ostala u umetničkim vodama. Studira produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu, a osim što je promenila boju kose, najmlađa od sestara Kovač se zapravo nije mnogo promenila.

 •  

  A photo posted by Anja Kovac (@anjakovac) on

   

 •  

  A photo posted by Anja Kovac (@anjakovac) on

   

 •  

 •  

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
26 Beograd