fbpx
Skip to main content
Šeron Stoun

ŠOK PRIZNANJE SLAVNE GLUMICE: Šeron Stoun godinama ZLOSTAVLJAO njen deda, majka joj BRANILA da iznese istinu

Foto: Profimedia
Njena majka Doroti nije želela da ona i sestra javno govore o zlostavljanju.

Američka glumica Šeron Stoun (63) je napisala knjigu memoara "The Beauty Of Living Twice" u kojoj tvrdi da je njenu sestru Keli i nju s*ksualno zlostavljao njihov deda kada su bile devojčice.

Naime, glumica je rekla da njena majka Doroti nije želela da ona i sestra javno govore o zlostavljanju.

"DO 11. GODINE SAM IMALA 5 OPERACIJA" Džesika Alba progovorila o zdravstvenim problemima!

"DO 11. GODINE SAM IMALA 5 OPERACIJA" Džesika Alba progovorila o zdravstvenim problemima!

LEGLO ZARAZE: Ovoga se niko ne seti, a treba da se čisti barem JEDNOM NEDELJNO! (VIDEO)

LEGLO ZARAZE: Ovoga se niko ne seti, a treba da se čisti barem JEDNOM NEDELJNO! (VIDEO)

TO VAS JE SVE NERVIRALO: Ovo je NAJLAKŠI način da skinete ŽVAKU sa farmerki! (VIDEO)

TO VAS JE SVE NERVIRALO: Ovo je NAJLAKŠI način da skinete ŽVAKU sa farmerki! (VIDEO)

- Keli i ja smo pričale s majkom o tome, a ona mi je nakon razgovora napisala pismo u kom je rekla da je jako zbunjena. Bila je užasnuta tim otkrićem. Ipak, nakon razgovora s mojom sestrom počela je da prihvata da se to zaista dogodilo - kaže Šeron.

- Mama je o svemu pristala otvoreno da priča sa mnom kada sam joj pročitala delove svojih memoara. Bila je kod mene par dana kada sam se oporavljala od gripa, legla je do mene u krevet, dok sam ja završavala knjigu. Nakon otvorenog razgovora koji je trajao sat i po prekrojila sam neke delove knjige koju sam potom posvetila njoj - kaže glumica.

Stoun kaže da je memoare odlučila da napiše nakon moždanog udara koji je doživela. Za pisanje kaže da je bilo oslobađajuće iskustvo.

Podsetimo, glumica je u knjizi otkrila da je nasamarena u prošlosti kada u čuvenoj sceni u filmu "Niske strasti" nije nosila donji veš i da joj je jedan producent rekao da mora da spava sa kolegom, kako bi hemiju iz života prenela i na ekran.

Šeron je napisala da joj je tada rečeno da skine donji veš na snimanju zato što belo reflektuje svetlost i da se njeni intimni delovi neće videti u filmu. Šeron u čuvenoj sceni u trileru iz 1992. godine prekršta noge nekoliko puta tokom policijskog ispitivanja, a zatim joj se vide genitalije.

Glumica sada kaže da nije imala pojma da su njeni intimni delovi prikazani u filmu i da je ošamarila režisera Pola Verhovena kada je videla konačnu verziju montaže.

- Tada sam prvi put videla moju vaginu u filmu, dugo vremena nakon što mi je rečeno da se ništa neće videti - piše u knjizi.

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd