fbpx
Skip to main content
sofija

Sofija UVEK NARUČUJE DVA PIĆA u izlasku, BIZARAN RAZLOG PODELIO LJUDE: "Zar te nije stid?" "Odsad ću i ja ovako..."

Foto: Instagram printscreen/sofiafranklyn
Potpuno bizarno

Nakon uspešnog prvog sastanka obično se trudimo da ne deluje kako nam je previše stalo, pa odlažemo odgovaranje na poruke ili pozive potencijalnog partera, kako bi mu “udarili” čežnju.

Jedna Sofija je otišla korak dalje i podelila metodu koju primenjuje već tokom sastanka, kako bi momci bili svesni da oni nisu jedini koji se “bore” za njenu pažnju.

OBOLELI OD OMIKRONA MISLE DA IH OVO PIĆE LEČI: Lekari upozoravaju da VRAĆA UPALE i da je OPASNO ZA GRLO

OBOLELI OD OMIKRONA MISLE DA IH OVO PIĆE LEČI: Lekari upozoravaju da VRAĆA UPALE i da je OPASNO ZA GRLO

BILA JE ZVEZDA 90-IH: Srpska pevačica imala 115 kg, za 6 meseci skinula čak 52 i OTKRILA RECEPT

BILA JE ZVEZDA 90-IH: Srpska pevačica imala 115 kg, za 6 meseci skinula čak 52 i OTKRILA RECEPT

Ranije ove nedelje, TikTok zvezda i voditeljka podkasta Sofija Frenklin postala je viralna kada je priznala da na prvom sastanku uvek sama sebi pošalje piće od “tajnog obožavaoca”, tako da njen partner zna da je i drugi žele.

“Kad krenem do toaleta, platim šankeru da mi pošalje piće od 'anonimnog obožavaoca', da bi moj partner video da imam i druge opcije. Muškarci vole zdravu konkurenciju”, opisala je ona u videu koji je pregledan više od dva miliona puta.

U komentarima je, takođe, priznala da je nekoliko puta poslala i cveće sama sebi i opisala kako je čitava “filozofija” zavođenja u stvaranju ljubavnog trougla, kako bi dobila muškarca kojeg želi i izazvala podeljene reakcije javnosti.

“Ovo bi moglo da funkcioniše u mnogim situacijama”, “Ti si ikona”, “Sigurno ću ovo isprobati sledeći put”, hvalili su jedni njenu umetnost zavođenja. Drugima se ideja, ipak, nije dopala. “Zar vam ovo nije toksično?”, “Kako te nije sramota da to tražiš od konobara? Ja ne bih mogla”. “Nesigurna si”, pisali su ostali.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd