fbpx
Skip to main content
Doncafe

SREĆNA VAM BILA DONCAFÉ CHOCO VANILLA

Foto: Promo
Novogodišnji praznici se bliže, a iako smo ove godine u nekoj novoj realnosti koju je nametnula pandemija, sa prvim danima decembra ipak stiže euforija i dobro raspoloženje!

U iščekivanju prvih pahulja, pokloni za najdraže polako se pripremaju, za nezaboravne trenutke u intimnim, najužim krugovima u kojima ćemo provoditi praznike. 

Savršeni saveznik sa svojom jedinstvenom aromom stigao je da upotpuni ovu prazničnu atmosferu svim džezverima, a to je nova Doncafé Choco Vanilla, kafa koja donosi poseban užitak za naša čula, praznik za naša nepca, savršen spoj kojem je teško odoleti. Pažljivo izbalansirana mešavina pržene kafe u kombinaciji sa najfinijim kakao prahom i neodoljivom aromom čokolade i slatkim notama vanile, idealna je za sve prave ljubitelje kafe i opuštanje u prazničnoj atmosferi.

Doncafe
Foto: Promo

Punoća ukusa i mirisi kafe, čokolade i vanile upotpuniće nam hladna zimska jutra. Kada u novu prazničnu šoljicu sipate Doncafé Choco Vanilla, svaki dom će zamirisati na praznike, a novogodišnja čarolija sa našim dragim osobama može da počne!

Domaća kafa sa ukusom čokolade i vanile savršen je dar za sve ljubitelje kafe i zato je Doncafé i ove godine pripremio originalan poklon koji će nam praznike pretvoriti u bajku, Doncafé Moment 200g + Doncafé Choco Vanilla 200g, novi ukus iz limitirane serije, uz poklon šoljicu. Motiv darivanja na šoljici asocira na omiljeno vreme kada kupujemo poklone i savršeno će upotpuniti uživanje u omiljenom napitku! 

Mi smo sebe zamislili kako sedimo ispred jelke i uživamo u ukusu Doncafé Choco Vanilla iz novih šoljica! A vi?

Doncafe
Foto: Promo

Tri najbrža čitaoca, koja nam se jave na mejl, dobiće po poklon pakovanje, i imaće priliku da uživaju u ispijanju jedne stare i jedne nove Doncafé kafe, uz novu šoljicu, iz limitirane serije. Srećno!

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd