Skip to main content
Poklon

ŠTA POKLONITI ZA ROĐENDAN: Evo kako da obradujete drage ljude PRAVIM poklonom!

Foto: Profimedia
Budite kreativni!

Tačno je da se "poklonu u zube ne gleda", ali neki pokloni deluju kao da se neko nije čak ni malo potrudio. Međutim, nekada se jednostavno radi o tome da neko zaista nema osećaja šta da pokloni nekome. Možda ovo pomogne.

Što se više bliži rođendan dragih ljudi, najveća "muka" postaje šta kupiti nekome za rođendan. Neki imaju jednostavno prirodan talenat za osmišljanje savršenih rođendanskih poklona, dok drugi, iako imaju dobru nameru - totalno omaše. Caka leži u tome što su rođendanski pokloni najlepši kada su personalizovani. Odnosno, najdosadnije je kada, na primer, svi donesu na rođendan flašu crnog vina. Slavljenik na kraju ostaje sa mnogo litara, što lošeg, što veoma dobrog vina. Međutim, šta da radi sa tolikim alkoholom i gde da ga drži?

Imaju mnogo odevnih kombinacija, ali kraljevske dame OVO uvek nose na isti način! (FOTO)

rođendan
rođendan
Foto: Profimedia/ilustracija

Imam 45 i ZALJUBLJENA sam u mladića od 21! Očajna sam, ali se ne usuđujem da mu kažem. Ovoga se najviše BOJIM

Iz nekog razloga, bilo da ga piju ili ne, slavljenici najčešće dobijaju crno vino, i to ih ostavlja bez konkretnih uspomena. Ovo su neki predlozi kako da poklonite nekome nešto što će nekoga iskreno obradovati.

Prilikom izbora poklona za rođendan uvek se vodite time šta slavljenik/slavljenica želi, a ne time šta vi mislite da bi bilo dobro za nju/njega ili šta se vama sviđa. Svi mi vrlo često pričamo o svojim željama, samo je potrebno prisetiti se. Napregnite vijuge i dobro se prisetite šta je draga osoba govorila da joj se sviđa ili da bi želela da dobije. Ako se setite, to je mačji kašalj, samo uzmite željeni poklon.

Kafa vino
Foto: Profimedia/ilustracija

Personalizovani poklon - nešto što je potpuno "dosadno" i univerzalno možete učiniti da postane veoma posebno. Dobar primer za to je veoma čest poklon - knjiga. Ukoliko uzmete knjigu i ispišete na različitim stranicama posvetu, komentare i lepe poruke, učinićete je uspomenom za sva vremena. Ako u nju umetnete nešto lepo poput obeleživača za knjige koji ste sami napravili, to je pun pogodak.

Tehnika - muškarci joj jednostavno ne mogu odoleti, a veoma često ni žene. To može da bude i neki povoljniji gedžet, ne mora nužno da bude tablet ili tome slično. Svima je potrebno uvek "samo još ovo" od tehnike, tako da to ne može da bude promašaj. Lepo dizajnirane, kvalitetne slušalice su uvek dobrodošle. Ukoliko imate nešto veći budžet, eksterni hard disk je potreban svima. Ideja u ovom smeru ima u nedogled.

OPERISALA RAK NA DOJCI, PROŠLA KROZ PAKAO: Naša folkerka progovorila o najmračnijem periodu u životu

Dan zaljubljenih
Dan zaljubljenih
Foto: Profimedia

KOJI LUKSUZ! Pogledajte novogodišnju TRPEZU Emine Jahović, a OVAJ detalj nam je PRIVUKAO pažnju!

USB zvučnici su presladak poklon za svakoga ko ima laptop, a uz malo mašte ćete se setiti još stvari. Nešto drugačije - čuli ste da vam draga osoba kaže nekad kako je nešto jako lepo, ali nikada sebi nije kupila ništa ni nalik? Postoje neke stvari na koje ljudi sami ne bi kupili za sebe. To je zato što uvek misle da ima nešto važnije da se kupi i ne stignu da ugode sebi sa specifičnim željicama. To svakako varira od osobe do osobe, ali neki primer bi bilo vratilo za zgibove za osobu koja nikako da stigne da vežba jer nema vremena, a stalno priča da će da počne. Karte za koncert - svako ima nekog omiljenog muzičara.

Dve karte za koncert su predivan poklon, gotovo ko god da je u pitanju.

Masažer - postoje manji i veći aparati, a svako ima neku bolnu tačku. U krajnjem slučaju, postoji masažer koji može da razbija celulit. Dakle, multipraktik ove vrste je zaista koristan.

O MOJ BOŽE: Mišel Obama je obula OVE čizme - zaboleće vas oči! Ko bi rekao da je bila PRVA DAMA (FOTO)

žena daje muškarcu poklon
Foto: Profimedia

Kad se okrenula, bljesnula je bruka: Ni ono gore ni ono dole nije moglo da se PODNESE 

Foto album sa slikama - koliko god da je klasičan poklon, u današnje vreme digitalizacije kada svi čubvaju fotografije na kopjuteru, ovo je veoma vredan poklon. Izradite pedesetak fotografija, i ostavite slavljeniku prostora da nastavi prelepi niz uspomena.

Ideje za poklone mogu ovako da idu u nedogled. Ali ovo je dobar početak. Razmislite malo i sigurno ćete naći savršeni rođendanski poklon. Šta je po vama idealan poklon za rođendan? Koji je najbolji ili najoriginalniji poklon koji ste ikada dobili ili poklonili za rođendan?

Kakve to patike furaju poznati? Sve, sve, ali ove na Sofiji su KATASTROFA

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd