fbpx
Skip to main content
Paola

Svekrva joj je priredila nešto baš GADNO - i to u POROĐAJNOJ SALI, dok je trpela kontrakcije (VIDEO)

Foto: Tik Tok printscreen
Sve je podelila sa svetom putem Tik Toka.

Prvi porođaj je zastrašujuće iskustvo za mnoge majke, i zato se većina trudnica odlučuje za jednog ili dva člana porodice koji će biti sa njom u to vreme. Međutim, jedna novopečena mama podelila je svoju "horor priču" o tome kako se njena svekrva pojavila u porođajnoj sali i sa sobom povela potpuno nepoznatu ženu.

Tiktokerka Paola snimila je niz videozapisa u kojima je detaljno opisala svoj odnos sa svekrvom, ali jedan je privukao više pažnje od ostalih. Iako je baš taj sporni na kraju izbrisala, The Sun je preneo ceo njegov sadržaj.

- Venčali smo se vrlo mladi. Imali smo 18 godina, a ja sam bila trudna. Videla sam svoju svekrvu nekoliko puta, a jednom me upoznala sa svojom komšinicom. Od tada tu ženu nisam videla ponovno. Nekoliko meseci kasnije ja krećem na porođaj. Moja svekrva pojavi se nepozvana i pogodite koga povede sa sobom – komšinicu! - ispričala je Paola.

Njoj je to bilo prvo dete i naravno da se jako uplašila. S njom su bili njena majka i suprug, a onda se odjednom pojavila i svekrva sa potpuno nepoznatom ženom. Štaviše, komšinica je potpuno zanemarila činjenicu da se ne poznaju te počela da deli svoje savete za porođaj dok je mlada majka imala kontrakcije.

- Gledala sam u svoju majku i pitala se: "Koji k****?" No, bila sam nova u bračnom životu i nisam htela da stvaram dramu pa nisam ništa rekla. Odjednom dolazi komšinica i počinje da se moli, da mi daje savete, govori mi šta da radim, kako da dišem i mazi mi noge. Upoznala sam je samo jednom! Bilo mi je tako neugodno. Najviše žalim što nisam ništa rekla, ali činjenica da ni moj suprug nije ništa rekao stvarno me je naljutila - prisetila se tiktokerka.

Ben Aflek RASKINUO SA DEVOJKOM nakon godinu dana veze

Ben Aflek RASKINUO SA DEVOJKOM nakon godinu dana veze

Da li znaš da je KAČAMAK NAJZDRAVIJI OBROK NA SVETU?

Da li znaš da je KAČAMAK NAJZDRAVIJI OBROK NA SVETU?

Ne želi više da je vidi: Poznati glumac IZBACIO ŽENU IZ KUĆE

Ne želi više da je vidi: Poznati glumac IZBACIO ŽENU IZ KUĆE

Nakon te muke, Paola tvrdi da je bilo više problema između nje i suprugove majke. Osim što stalno ispituje o njihovoj finansijskoj situaciji, žali se da njezin sin previše radi. Smeta joj što je Paola odlučila da ostane kod kuće brinuti se o bebi, a ne da počne da raditi. Iako je trpela njeno ponašanje godinama, sada nisu u kontaktu nakon velike svađe oko vaspitavanja njihovog deteta.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd