Utorak 19. mar 2024.
devojke

Teksas suknje su ponovo u modi: 10 načina kako da nosite ovaj odevni komad! (FOTO)

Foto: Instagram/jeannedamas
Ideje koje će vam se svideti.

Mini suknje od tamnog, svetlog ili pak, crnog i belog teksasa, jedan su od najpopularnijih letnjih komada. Osim što ih možemo nositi u potpuno opuštenim varijantama, to je komad koji se veoma lako transformiše. Pa tako, uz sako, belu košulju i balerinke, u kratkoj teksas suknji se možete uputiti i na posao te lako produžiti na druženje nakon radnog vremena.

Napravite sami SPREJ protiv GRINJA i uklonite ih što pre! (RECEPT)

Posebno su laskavi teksas modeli visokog struka s nedovršenim porubom, koje trendseterke kombinuju sa klasičnim majicama i gležnjačama.

MODNI TREND ZA IZBEGAVANJE: Koliko god da je POPULARAN, OPASAN je po vaše ZDRAVLJE!

Od onih klasičnih mini suknja, rezanih malo iznad kolena, pa sve do ultrakratkih modela s poderotinama i izvezenim motivima, u high-end i high street ponudi može se pronaći nešto za svačiji ukus, a kao najpopularniji model ističu se suknje koje krase dugmići čitavom dužinom.

Sve dok se ne uputite na godišnji odmor i teksas suknja vam ne postane must-have za plažu - uz espadrile, pletenu torbu i jednodelni kupaći kostim, inspirišite se outfitima modnih influenserki koje su svoje minice već isfurale po ulicama metropola širom sveta.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd