Skip to main content
`

TEŠKA PRIČA ČUVENE VODITELJKE: Rođaci je silovali, sa 14 godina rodila bebu koja je kasnije umrla, a to nije SVE NAJGORE ŠTO joj se desilo u životu

Foto: Instagram printscreen/oprah
Nije joj bilo lako...

Iako danas živi život iz snova, voditeljka Opra Vinfri je imala teško detinjstvo i trnovit put uspeha.

Ona je otvoreno pričala o silovanju koje je trpela od svoje devete godine i usled kojeg je, kada joj je bilo svega četrnaest godina, ostala u drugom stanju. Opru je silovao rođak, koji je kasnije osuđen na 14 godina zatvora.

Srpska glumica šokirala javnost: DOK JE SNIMALA EKSPLICITNE SCENE, BILA U 5. MESECU TRUDNOĆE

Srpska glumica šokirala javnost: DOK JE SNIMALA EKSPLICITNE SCENE, BILA U 5. MESECU TRUDNOĆE

U vreme kada je tek postala tinejdžerka, buduću svetski slavnu voditeljku poslali su da živi kod oca, savetnika gradskog veća u Nešvilu. Vernon Vinfri odmah je na početku, ne znajući da je mlada Opra kod njega stigla trudna, pred ćerku je postavio veoma stroga moralna načela i pravila ponašanja za koja je rekla da su je izvela na pravi put.

Jedno od njih bilo je i to da Opra nije smela da večera dok ne nauči pet novih reči. 

Mada joj je otac bio konzervativan i strog, omogućio joj je školovanje. Postala je počasni učenik u gimnaziji i osvojila prvu nagradu u besedništvu, što joj je obezbedilo stipendiju na Tenesi državnom univerzitetu, gde je zatim studirаlа komunikаcije. Još kada je imala 17 godina radila je u lokalnoj prodavnici. S obzirom na to da je bila lepa, ova osobina donela joj je iste godine titulu "mis crnа Tenesi". Time je privukla pažnju lokalne crnačke radio-stanice BBOL gde je ubrzo počela da radi kao honorarni saradnik i tu je ostala da radi tokom koledža. Već tada joj je novinarstvo bilo u krvi i donela odluku da će se ceo život baviti medijima.

KRAJ VELIKE LJUBAVI: Kajli i Skot RASKINULI! Otkriven RAZLOG! Nećete verovati o čemu se RADI!

KRAJ VELIKE LJUBAVI: Kajli i Skot RASKINULI! Otkriven RAZLOG! Nećete verovati o čemu se RADI!

- Moja baka se jedina nije iznenadila mojim izborom profesije jer je uvek govorila kako mogu mnogo da pričam i da je najbolje da budem na sceni. Kao dete volela sam da intervjuišem svoje lutke i vrane na kapiji - pričala je svojevremeno Opra.

Po završetku studija, iz Nešvila se preselila u Baltimor gde je 1976. godine vodila vesti, a kasnije je bila i domaćica emisije BJZ. Uprkos tom uspehu, Opra je želela više i bolje, pa je iznenada odlučila da se preseli u Čikago.

- Moj prvi dan u Čikagu bio je 4. septembar 1983. godine. Kada sam napravila prvi korak na ulici, osetila sam da su tu moji koreni i znala sam da tu pripadam – rekla je voditeljka, a od tada je njena karijera krenula još uzlaznijom putanjom.

Kao da joj život nije bio dovoljno intrigantan, Opra je saznala i da ima mlađu polusestru, što je takođe svojevremeno podelila sa javnošću:

Probajte da pogodite KOLIKO GODINA ima poznata glumica: Mi znamo i u ŠOKU SMO!

Probajte da pogodite KOLIKO GODINA ima poznata glumica: Mi znamo i u ŠOKU SMO!

- Ovo je, prijatelji moji, najveće čudo u mom životu - rekla je voditeljka publici kada je u studiju pokazala sestru Patrišu iz Milvokija.

Ona je rođena 1963, u vreme kada je osmogodišnja Opra živela sa svojim ocem i nije znala da joj je majka Vernita trudna sa drugim čovekom. Bebu je odmah dala na usvajanje i Patriša je išla od doma do doma, dok konačno nije usvojena sa sedam godina.

Znala je da je usvojena, ali je odustala od pokušaja da pronađe svoju pravu porodicu nakon što joj je agencija za usvajanje rekla kako njena majka ne želi da je vidi.

Iste nedelje, na televiziji je gledala emisiju o Oprinoj majci koja je rekla da je rodila još dve devojčice, ali da su obe umrle. Podaci o rođenju poklapali su se s datumom njenog rođenja. Patriša je kontaktirala porodicu treće sestre, koja je u međuvremenu preminula, i DNK analiza je utvrdila da su u rodu.

Preko Oprine nećake je uspela da stupi u kontakt sa Oprom, a ostalo je istorija.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Sale's picture

Sale

Kada sam video naslov, pomislio sam da se radi o Kseniji Vučić...

0 | 0

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd