fbpx
Skip to main content
pušač

Trik kako da uklonite duvanski dim iz garderobe, a da ne morate da je perete

Foto: Profimedia
Nikad lakše.

Nije redak slučaj da kada dođete kući shvatite da vam se svaki komad odeće koju ste nosili taj dan, oseća na duvanski dim.

LAK I BRZ DOBITAK U BALKAN BETU: Na sve POPULARNIJOJ igri za samo 10 sekundi zaradio za LETOVANJE (FOTO)

Pušači to ne primećuju, dok oni u njihovom društvu vole da ispijaju kafu sa njima, ali redovno posle toga imaju ovaj problem. Ako ste vi jedni od njih, ovo su trikovi za vas.

Nije pametan izbor: Ovih 5 stvari nikako ne kupujte onlajn!

Sirće i ugljen

Ugljen i sirće upijaju neprijatne mirise, pa tako možete sirće da sipate u nekoliko posuda i rasporediti ih po prostoriji u kojoj se puši. Što se tiče ugljena, izmrvite ga i stavite na nekoliko mesta u stanu.

pesak
pesak
Foto: Profimedia

Pesak za mačke

Ako imaš mačku kao kućnog ljubimca, možeš upotrebiti i njen pesak kao neutralizator mirisa duvana. Stavite malo mirisnog peska u pepeljaru i videćete kako će neprijatan miris potpuno nestati.

Sve misle na isto: Evo kada su žene najzadovoljnije!

Mirišljave sijalice

Sijalice na lusteru malo namirišite. Kada se svetlo upali i zagreje, miris parfema će početi da se širi prostorijom i donekle prikriti smrad cigareta.

kesice lavande
kesice lavande
Foto: Profimedia

Vrećice s lavandom

Dim cigareta se uvlači u sve, odeću, kosu, obuću, nameštaj, zavese… Da na brzinu osvežite šal, rukavice ili kapu, ostavite ih na otvorenom da se izluftiraju, a onda ih zamotajte zajedno sa onim vrećicama sveže lavande, koje se stavljaju u ormare. Torbe ćete osvežiti ako u zadžepak stavite par zrna kafe, neprijatan miris će nestati veoma brzo.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd