fbpx
Skip to main content
Trudnica

Trudnica je pala u autobusu jer NIJE HTEO da joj ustupi mesto: Njegovo objašnjenje izazvalo je MNOGO BESA

Foto: Profimedia/ilustracija
Sramotno!

Korisnik Redita prozvan je sebičnjakom kada je pokušao da objasni zašto trudnici nije hteo da prepusti mesto u autobusu, piše Independent.

U dugačkoj objavi, on je otkrio kako odnedavno koristi javni prevoz jer čeka novac od osiguranja nakon automobilske nesreće prošlog meseca. Budući da na poslu stoji oko 10 sati, na kraju smene ga bole noge i zato ceni vreme koje provede sedeći u autobusu na povratku kući.

- Sinoć kad sam bio u busu ušla je žena u poodmakloj trudnoći. Tražila je sedište, ali nijedno nije bilo slobodno. Bio sam joj najbliži pa je počela da me moli pogledom. Imao sam slušalice i pravio sam se da je ne vidim, ali onda je počela da priča sa mnom - objasnio je korisnik Redita.

Iako tvrdi da "nije bio nepristojan", na ženin zahtev reagovao je kategoričkim – ne.

trudnica korona
Foto: Profimedia/ilustracija

- Rekao sam joj da sam imao dug dan na poslu i da me bole noge. Ne želim da joj prepustm sedište. Počela je da plače i govori da je samohrana trudna majka, a ja sam joj rekao da mi je žao, ali da je to njen lični izbor i da ne može da očekuje da se drugi ljudi prilagode njenim životnim izborima. Živimo u državi u kojoj su kontracepcijske pilule i pobačaji besplatni, ne znam zašto bi to trebalo da bude moj problem. Nije moja krivica ako je odlučila da rodi dete, a ne može sebi da priušti auto.

- Neki starac mi je doviknuo da sam "bezvredno smeće" i ponudio je svoje mesto gospođi pre nego što je počeo da lupeta o "prokletim milenijalcima" - dodao je mladić. No, tokom zamene pali su i starac i trudnica, nakon čega su počeli da nazivaju mladića raznim pogrdnim imenima.

- Bio sam umoran i imao sam dug dan. Ne znam zašto moramo da održavamo ideju da razmnožavanje znači pravo na mesto u javnom prevozu. Umoran sam, svi smo umorni u ovoj pandemiji - zaključio je on.

trudnica
Foto: Profimedia/ilustracija

Objava je originalno objavljena pre šest meseci, a stotine korisnika ponovno su izrazili svoje zgražvaanje nad mladićevim ponašanjem.

- Mrzim ovaj argument "odlučila si da budeš trudna pa zašto bi to bio moj problem?" Pa stari, ti si odlučio da radiš na poslu na kojem stojiš ceo dan. Postoji hrpa poslova na kojima možeš da sediš za stolom pa zašto bi tvoje bolne noge trebalo da budu bilo čiji problem? - jedan je od komentara koji je privukao najviše pažnje.

"Nije trudnica kriva što si ti slupao auto", "Iako su ga noge bolele, verovatno mu ne bi ništa bilo da je još malo stajao. S druge strane, ako trudnica padne (što se i dogodilo), to može da ima ozbiljne posledice po majku i po fetus", "Postoji razlika između umora na poslu i legitimnog razloga za traženje sedišta u javnom prevozu", pisali su drugi korisnici.

(FOTO) SRAMOTAN RAČUN ZAPALIO INTERNET: Devojka je sedela sama u baru, a kada je želela da plati RAČUN - bila je besna

(FOTO) SRAMOTAN RAČUN ZAPALIO INTERNET: Devojka je sedela sama u baru, a kada je želela da plati RAČUN - bila je besna

(VIDEO) OČISTITE RADIJATORE IZNUTRA ZA MINUT: Jednostavan trik, a izaći će gomila prljavštine

(VIDEO) OČISTITE RADIJATORE IZNUTRA ZA MINUT: Jednostavan trik, a izaći će gomila prljavštine

Glumici ODUZELI STARATELJSTVO nad sinom: "Ležala sam ceo dan na kauču UMORNA od PLAČA"

Glumici ODUZELI STARATELJSTVO nad sinom: "Ležala sam ceo dan na kauču UMORNA od PLAČA"

Ipak, bilo je i onih koji su stali na mladićevu stranu.

"Da, rekao je ono što je rekao, ali možemo li da prestanemo da se pravimo da trudnica nije malo kriva?", "Pitala ga je, pristojno joj je rekao ne. Tu je rasprava trebalo da se završi. Ne duguje joj sedište, a eskalacija sukoba je na njoj jer je nastavila da ga gnjavi. Trebalo je da pita nekog drugog putnika", "Iako je izrekao gnusne stvari, verovatno je tako reagovao iz besa i inače ne veruje u to. Trudnica nije pitala nikog drugog, već je odlučila da se svađa pa mislim da je možda smatrala kako on ne zaslužuje to sedište. Promislite o tome", pisali su korisnici.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd