Skip to main content
Lea Kiš

U BRAK JE UŠLA POSLE SAMO NEDELJU DANA VEZE Naša voditeljka koja potiče iz prebogate porodice je ZBOG NJEGA pogazila sopstveno obećanje

Foto: Youtube printscreen/ Popodne sa Leom Kiš
Ko bi rekao...

Jedna od najpoznatijih voditeljki, Lea Kiš, u braku je sa sportskim novinarom Momčilom Jokićem koji je njena druga ljubav u životu. Njihova ljubavna priča je potpuno neobična.

I DONJI VEŠ IMA ROK: Znate li kada je pravo vreme da ga zamenite?

Iako nije planirala da se uda pre 30-e godine, u 24-oj je stala na ludi kamen posle samo nedelju dana zabavljanja.
Nakon 3 godine braka dobili su ćerku Saru koja je odrastala uz majku jer je Lea tada bila na prinudnom odmoru. Ćerka studira režiju.

Obula je KAUBOJKE na trenerke: U prvih mah da zanemite, ali čekajte - OVO JE ISTINA O NENOM STAJLINGU

– Moj muž me je osvojio pre svega svojom inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa mnogo manira, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala. Vremenom sam upoznala i njega na drugi način, kao čoveka posvećenog mnogim interesovanjima, željom za putovanjima, istraživanjima, produhovljenog intelektualca koji zna u životu da stavi stvari na svoje mesto. Kada razmišljam da li mi nešto smeta kod njega, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. On je previše uredan, pedantan, kao i svaka devica u horoskopu. Rekla bih pre da je to vrlina, a ne mana –  ispričala je voditeljka u jednom intervjuu.

Lea Kiš Jokić je srpska voditeljka i doktor nauka, rođena 29. marta 1968. godine u Beču. U Pančevu je završila srednju turističku školu, a zatim je u Beogradu upisala Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu.

Magistrirala je komunikologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti. Potiče iz starojevrejske imućne porodice u kojoj su pradeda, deda i otac bili advokati. Pre advokature, otac se bavio fudbalom pa su se često selili.

Mnogo vremena je provela na Kipru, u Tunisu, Libiji, Kuvajtu i Iraku koji su napustili dan pre bombardovanja.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd