fbpx
Skip to main content
Marina Balmaševa

Marina se razvela od muža i udala za NJEGOVOG SINA: Čekaju bebu, ali nije se zaustavila SAMO NA TOME

Foto: Instagram/Printcrean/marina_balmasheva
Zaljubila se u njega dok je još bio dete.
Ruska influenserka Marina Balmaševa (35) ostavila je muža (45) zbog njegovog sina iz prvog braka (21), sa kojim čeka bebu. Priznaje da se zbog njega operisala kako bi delovala mlađe, ali da je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi se obezbedila u slučaju da se jednog dana razvedu.
 
Marina, koja je ranije bila udata za Vladimirovog oca Alekseja Šavrina, s kojim je usvojila petoro dece, kaže da poznaje Vladimira otkada je imao sedam godina i da on ima „najdivnije plave oči na svetu“.
 
 
Ruska blogerka, koja ima više od pola miliona pratilaca, objavila je svoje fotografije „PRE-POSLE“ i objasnila je da se zbog Vove, kako od milošte zove Vladimira, podvrgla abdominoplastiji, operaciji uklanjanja viška kože sa stomaka, zatezanju lica i vrata, operaciji očnih kapaka i botoksiranju čela.
 
"Moj dečko ne želi da spava sa mnom jer mu SMETA MOJA TEŽINA, a od nedavno radi i OVO"

"Moj dečko ne želi da spava sa mnom jer mu SMETA MOJA TEŽINA, a od nedavno radi i OVO"

Recept za pečeni krompir koji je "srušio" internet: Posle ovog drugi način ti neće pasti na pamet

Recept za pečeni krompir koji je "srušio" internet: Posle ovog drugi način ti neće pasti na pamet

KETO DIJETA JE JAKO POPULARNA, ali stručnjaci su je proglasili JEDNOM OD NAJGORIH, evo zašto

KETO DIJETA JE JAKO POPULARNA, ali stručnjaci su je proglasili JEDNOM OD NAJGORIH, evo zašto

 

 

 
- Međutim, važna je jedna stvar: zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, s mojim celulitom, viškom kože i karakterom – ponosno kaže Marina.
 
Bivši muž Aleksej je teško optužuje:
- Zavela mi je sina... Nije imao devojku pre nje. Nije ih bilo sramota da vode ljubav dok sam ja kod kuće.
 

 

 
Dodaje da bi joj oprostio prevaru, samo da nije sa njegovim sinom. - Trčala je u njegov krevet iz naše spavaće sobe dok sam ja spavao - kaže Aleksej.
 
Marinina osećanja su pomešana. S jedne strane kaže da je grize savest što je uništila stabilnost koju pružaju „majka i otac“, ali da ne želi da se vrati bivšem mužu, iako je „dobar čovek i divan otac našoj deci“.
 
 
Marina kaže da je srećna žena zato što se udala, zato što voli i zato što je voljena, ali priznaje da strahuje da novi brak možda neće dugo trajati.
 
- Dobićemo dete. Možda i više dece. Nadam se da će naš brak biti čvrst, ali smo ipak potpisali ugovor u kome piše da u slučaju razvoda sve ostaje meni - kaže ona.
- Zajedno smo, ali ja nisam njegov sponzor. Dok ne stane na noge, ja snosim troškove. Vrlo dobro znamo koliko ko zarađuje - kaže ona.
 
 
 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd