fbpx
Skip to main content
Mina Kostić

USVOJENA SA PET GODINA: Pevačicu Minu Kostić nije odgajila biološka majka, a sada njena SESTRA PROGOVORILA o odnosu

Foto: Instagram printscreen/minakostic_official
Evo u kakvim je odnosima sa porodicom...

Folk pevačica Mina Kostić nikad nije krila svoju prošlost, te je u više navrata otvoreno pričala o porodici i brojnim detaljima iz privatnog života.

ISTRAŽIVANJE OTKRIVA: Žene koje su radile OVO imaju najmanje seksualnih problema

ISTRAŽIVANJE OTKRIVA: Žene koje su radile OVO imaju najmanje seksualnih problema

Ako POLA SATA pre SPAVANJA pojedete OVU NAMIRNICU, kilogrami će se sami topiti

Ako POLA SATA pre SPAVANJA pojedete OVU NAMIRNICU, kilogrami će se sami topiti

- Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro pobacila, sada ima sedamdeset i dve godine i izgleda super. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim - rekla je Mina jednom prilikom za "Alo".

Još na početku svoje karijere Mina je otkrila da je kao petogodišnja devojčica usvojena i da ju je odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje.

Usvojena sa pet godina

Mina je rođena u mnogočlanoj porodici, sa desetoro dece, i tih sedamdesetih godina živeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živela, kako je isticala, kao princeza.

- O Mini mogu sve pozitivno i lepo da kažem, ja sam njena sestra. Posećuje nas često, baš je bila prošlog meseca, čujemo se, sve je u najboljem redu, zaista. Naša majka Zoja nije trenutno ovde, morala je da otputuje jer renoviramo kuću - kazala je za "Kurir" rođena sestra poznate pevačice kad su pripadnici sedme sile posetili Mininu rodnu kuću u zabačenom delu Ledina.

- Ja se ne stidim što sam Romkinja, nikada to nisam krila. Veliki pozdrav za moje Rome. Nije mi uvredljivo kada mi kažu da sam Ciganka. Ništa ne može više da me uvredi, znam ko sam i šta sam i nemam razloga da se vređam. Bitno je da sam čovek, a koje je neko boje kože to je stvarno potpuno irelevantno - kazala je Mina pre nekoliko meseci za "Šaranovu radionicu".

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd