fbpx
Skip to main content
čišćenje

Uz OVAJ JEDNOSTAVAN TRIK ZAVOLEĆETE kućne poslove koje ste MRZELI

Foto: Profimedia
Svi imamo ista iskustva sa našim stanovima i kućama.

Koga god da pitate, bez obzira da li neko živi sam ili sa porodicom, reći će vam da voli da provodi vreme u kući, ali da je u isto vreme ta ista kuća nezahvalna. Dom, koji kao da je živ organizam, zahteva da mu se posveti svakodnevna pažnja, ali s obzirom na to da sve više imamo obaveza jako je teško biti stalno fokusiran samo na njega. Ali zarad higijene naš udobni i topli dom ne bi smeo da trpi.

Svi imamo ista iskustva sa našim stanovima i kućama. Mučimo se oko detaljnog čišćenja i sređivanja i posle dva-tri dana, naročito ako su nam u međuvremenu svratili prijatelji ili bliski članovi porodice, naš životni prostor izgleda kao da je preživeo cunami. I ciklus se ponavlja, ponovo čišćenje podova, detaljno sređivanje teško dostupnih mesta i tako u krug.

Ma, koliko god bili spremni na čišćenje, svaki put se provlači ista misao u glavi – ovaj pod bi mogao bolje da se očisti i trebalo je to juče da uradim i do kada ću se mučiti oko nezgodnih mesta u stanu, dođe mi sve da pobacam iz njega- Tri stvari su uvek problem – podovi, nameštaj i teško dostupna mesta za čišćenje. Ovo je jedan od onih slučajeva kad jednim udarcem možete ubiti tri muve.

Temeljno, brzo i praktično rešenje je štapni PowerPro Aqua3u1 usisivač kompanije Philips.

Problem sa čišćenjem podova je rešen funkcijom mokrog brisanja.

Naime, Philips PowerPro Aqua 3u1 može da usisava i briše pod u isto vreme, čime se štedi dragoceno vreme kojeg sve manje imamo. Rezerovar za vodu sa kapacitetom 0.2l omogućava brisanje podnih površina dimenzija 50kvm. Neće biti potrebe da se mučite sa kesom jer sve što je potrebno je da ispraznite posudu sa prašinom koja je laka za korišćenje.

TriActive Turbo usisni nastavak sa motornom četkom rešiće sve vaše probleme sa podnim površinama. Kad se na sve to doda troslojni filter koji hvata više od 95% čestica, poput dlaka, polena i drugih alergena, onda ste sigurni da je vaš dom savršeno čist.

Nakon što detaljno se očiste podovi na red dolazi rešenje za drugi problem.

Pošto je štapni PowerPro Aqua 3u1 istovremeno usisvač za pod / brisač podova, ručni usisivač za nameštaj i teško dostupna mesta, korišećenje opcije za usisavanje nameštaja je sledeća stvar na koju ćete preći čim završite sa podovima. Umesto da gubite vreme sa usisavanjem i prebrisavanjem poda, posle čega vam treba pauza, na ovaj način odmah ćete preći na nameštaj i sve će biti gotovo brže nego što mislite.

Zahvaljujući praktičnom dizajnu teško dostupna mesta postaće lako dostupna mesta koja možete da očistite. Samostojeći štapni PowerPro Aqua3u1 usisivač lak je za korišćenje i za odlaganje. Možete da ga odložiti u uza zid, ispod kreveta, u ormaru ili ostavi i neće zauzeti veliki prostor.

Na kraju pored rešenih problema vaš novi majstor u svakodnevnoj borbi za čistoću jer bežičan i poseduje litijum-jonske baterije i zasnovan je na tehnologiji PowerCyclone – ventilator koji rotira brzinom do 300km/h kako bi generisao velike gravitacione sile u ciklonu za razdvajanje prašine i vazduha.

Štapni PowerPro Aqua3u1 usisivač je rešenje koje će brzo doterati vaš dom u slučaju da vam dolaze gosti, dođe do nepredivđenog haosa u stanu ili želite da vaš dom svaki dan blista.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
17 Beograd