fbpx
Skip to main content
Devojka

ZA "CRVENE KAPI" TREBA DA ZNA SVAKA ŽENA! Piju se uz pola čaše mlake vode i čine čuda!

Foto: Profimedia
Rešite se jedne od najvećih ženskih muka brzo i lako!

Menstrualni ciklus nažalost za veliki broj žena znači pet do sedam dana trpljenja jakih bolova, uz koje se ipak moraju obavljati sve redovne dnevne aktivnosti, iako se za njih ne osećaju sposobno i jedina stvar koju zapravo žele jeste da se sklupčaju, utople i ne izlaze iz kuće.

Istraživanja pokazuju da je čak 80% žena iskusilo bolne menstruacije, a čak 14% zbog menstrualnih bolova nije u stanju da ode na posao. Tada život čine analgetici čije dejstvo popusti za nekoliko sati, i opet smo na istom mestu. A kada sve to prođe - znamo da nas sledećeg meseca čeka identična situacija.

Sa druge strane, savremen način života, stres, fizička neaktivnost, loša i neredovna ishrana, uticale su i na menstrualni ciklus pa je sve veći broj žena koje uopšte ne mogu da predvide svoje cikluse.  Kašnjenja od po dve nedelje ili menstruacija koja nas iznenadi danima pre nego što bi trebalo, takođe su pojava koju su upoznale mnoge žene, i to prilično neprijatna - od toga da nas menstruacija iznenada poseti baš onog dana kad smo obukle bele pantalone, do toga da je tempirati letovanje pravi izazov. 

Menstrualni bolovi
Foto: Profimedia

ŠTA MOŽETE DA URADITE?

Iako većina žena misli da se protiv ovih problema jednostavno ne može i da moraju da isrpe bolove i pomire se sa neredovim ciklusom, postoje rešenja.

Nekim ženama u borbi sa menstrualnim problemima pomaže blaga fizička aktivnost pa pokušajte sa laganom šetnjom. Kada nas boli stomak, prvo pomislimo na toplo ćebe, i to nije slučajno. Toplota opušta i umanjuje bol, zbog čega prva pomoć može biti tuširanje toplom vodom, ali oprezno - krvni sudovi se na toploti šire, pa ukoliko tuširanje predugo traje, krvarenje može postati obilnije.

Ipak, sve ovo su kratkoročna rešenja koja će vam pomoći da pregurate dane menstruacije, ali suštinski problem ostaje nerešen. Na tržištu se pojavio proizvod koji je već stekao status ikone u rešavanju ženskih problema - ,,Crvene kapi"

Sastav kapi je potpuno prirodan, u osnovi imaju kombinaciju crvene deteline i virka, a efekti se odnose na PMS i menstrualni ciklus:

  • Regulišu menstrualni ciklus
  • Pomažu u sprečavanju virusnih i bakterijskih infekcija
  • Olakšavaju menstrualne tegobe
  • Otklanjaju posledice lošeg metabolizma i hormonalnog disbalansa
  • Pomažu kod policističnih jajnika

"Crvene kapi" se koriste tako što se 20 kapljica rastvori u pola čase mlake vode, i to dva puta dnevno – pre doručka i pred spavanje.

KAKO DA PORUČITE?

"Crvene kapi" možete da poručite svakog radnog dana od 09 do 17h na broj telefona 0603576011

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd