Skip to main content
zadrugake

USNE, GRUDI, PODIZANJE JAGODICA: Sada su lepotice, a pogledajte kako su zadrugarke IZGLEDALE PRE OPERACIJA (FOTO)

Foto: SD ilustracija
Totalna transformacija!

Svi koji su pratili prethodne tri sezone rijalitija "Zadruga", znaju i koliko su se učesnice koje su obeležile ove sezone menjale tokom poslednjih par godina, a sve je rezultat mnogobrojnih estetskih korekcija. 

Počev od pobednica Ive Grgurić i Kije Kockar , do Ane Korać, Miljane Kulić, Maje Marinković i Dalile Dragojević.

Ako imate OVU krvnu grupu velike su šanse da ćete postati ALKOHOLIČAR, a evo i KO je imun!

Ako imate OVU krvnu grupu velike su šanse da ćete postati ALKOHOLIČAR, a evo i KO je imun!

Iva Grgurić je na kraju sezone u kojoj je i pobedila izašla sa ne tako svežim izgledom, što je u roku od samo par dana regulisala zahvaljujući korekcijama. 

Nakon nje tu je i Maja Marinković, a kada se uporede njene fotografije iz druge i treće sezone "Zadruge", evidentno je da je tako reći promenila lični opis. Maja je radila uvećanje usana, jagodice i podizanje čela i obrva i vilicu koju je popunila filerima. 

Miljana Kulić kaže da je radila jedino korekciju usana, ali ne samo jednom već nekoliko puta. Miljana je najavila i da će od novca koji je zaradila u "Zadruzi" platiti liposukciju kako bi skinula višak kilograma.

Ana Korać je možda sa estetskim korekcijama otišla najdalje od svih, a za to nisu potrebne fotografije od ranije, dovoljno je da pogledate kako Ana danas izgleda. 

Dalila Dragojević koja je svojom privatnom dramom izazvala veliku pažnju u ovoj sezoni Zadruge, takođe je evidentno napravila nekoliko korekcija na licu, počevši od nose, ali je korigovala i usne koje su bile prilično tanke.

Ove devojke nisu odolele da ne "poprave" ono što im se nije sviđalo kada je reč o njihovom fizičkom izgledu, ali problem nastaje sa činjenicom da ove korekcije nisu trajne i zahtevaju dodatne korekcije kako bi se održavalo postojeće stanje.

Kako će one izgledati kroz par godina? Ostaje da vidimo. 

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
25 Beograd