fbpx
Skip to main content
Sanja Ilić

Sanja Ilić je bio U BRAKU sa našom OBOŽAVANOM GLUMICOM, nikada NIJE PREBOLEO njenu SMRT!

Foto: Youtube printscreen/Suzanin izbor
Znamo je po jednoj od glavnih uloga u kultnoj seriji!

Poznati kompozitor Sanja Ilić "Balkanika" danas je preminuo u 70. godini od posledica koronavirusa. 

Pored zavidne muzičke karijere, Sanja je imao bogat porodični život. Dva puta se ženio, a pre devet godina je postao udovac kada je njegova supruga, čuvena diva stare Jugoslavije, Zlata Petković umrla u 58. godini života od moždanog udara. On se nakon pet godina, oženio sa homeopatkinjom Tatjanom Karajanov.

sanja-ilic
Foto: Srbija Danas

Sa prvom ženom Zlatom je imao jedog sina, uspešnog biznismena i muzičara Anreja Ilića. Lepoti njegove prve surpuge svi su se divili, a našoj publici najbolje je poznata po ulozi Marije u seriji "Povratak otpisanih".

Zlata Petković rođena je u Svrljigu, 11. februara 1954. godine i svojevremeno je bila Mis Jugoslavije. Osnovnu školu završila je u Smederevu a gimnaziju u Zagrebu.

Posle jedne audicije na koju je slučajno otišla 1970. godine, Zlati je ponuđeno da učestvuje na izboru za najlepšu tinejdžerku Jugoslavije u Zagrebu na kome je izabrana za prvu pratilju Aniti Buturini, budućoj supruzi Miše Kovača.

Titula prve pratilje joj je omogućila da ode na svetski izbor za najlepšu tinejdžerku u Tokiju, na kome je ponela priznanje Mis fotogeničnosti, a zatim je dobila i ponudu za filmsu karijeru. 

Javnost je bila šokirana kada joj je 2012. godine pozlilo i tada je pretrpela moždani udar zbog kojeg je i operisana. Međutim, sedam dana kasnije njeno srce je prestalo da kuca, a Srbija je plakala zbog odlaska jedne od naših najlepših glumica.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd