fbpx
Skip to main content
godina

ŽIVOT IM SE MENJA IZ KORENA: Ovi horoskopski ZNACI mogu da očekuju VELIKE PROMENE u 2022. godini

Foto: Profimedia
Najbolje će od svih iskoristiti nove prilike!

U 2022. godini svako ima šansu da ostvari veliki uspeh, biće to godina prosperiteta, napretka i razvoja, kao i primenjenih lekcija iz prošlosti. UIpak, samo neki znakovi će biti pravi srećnici koji će promeniti sudbinu nabolje.

Astrolozi ističu da će 2022. biti energetski mirnija od prethodne, ali to ne znači da nećete morati da ulažete napore kako biste ostvarili željeni prosperitet. Imaćete velike šanse za transformaciju i značajne promne u života, a evo kojih 5 znakova će to najviše iskoristiti:

DIJETA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ (52) ZBOG KOJE IMA FIGURU IZ SNOVA: Ishrana koja topi i do 3 kg za nedelju dana!

DIJETA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ (52) ZBOG KOJE IMA FIGURU IZ SNOVA: Ishrana koja topi i do 3 kg za nedelju dana!

KORONA KOD DECE: Evo kako da RAZLIKUJETE običnu prehladu od KOVIDA, jedan SIMPTOM je KLJUČAN, odman REAGUJTE

KORONA KOD DECE: Evo kako da RAZLIKUJETE običnu prehladu od KOVIDA, jedan SIMPTOM je KLJUČAN, odman REAGUJTE

Ovan

Ovnovi, rođeni lideri i ljudi sa povećanom aktivnošću, 2022. godine moći će da ostvare vrtoglave uspehe u karijeri, steknu finansijsko blagostanje i naprave dugo očekivane velike kupovine. Astrolozi preporučuju da steknu nova znanja kako bi imali dovoljno veština i sposobnosti za napredovanje na u karijeri ili vođenje sopstvenog posla. Na početku godine Ovnu je važno da postavi jasne ciljeve i ide ka njima ne skrećući sa izabranog puta. U godini tigra uspeh će zavisiti i od raspoloženja, što znači da treba da ostanete pošteni, nepotkupljivi i nepristrasni u presudama.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Rak

Rakove očekuju ushićenje i sreća u svim sferama života. Astrolozi preporučuju predstavnicima ovog znaka da se fokusiraju pre svega na svoje potrebe, pronađu nove ciljeve za sebe i izbegavaju ljude koji mogu da naškode ili manipulišu. U 2022. godini, Rakovi će imati sjajan odnos prema novcu, znaće kako da uštede, ali i u šta da ulože. Neće ih zaobići ni sreća u ljubavnom životu - zaštitnik godine Tigar (prema kineskom horoskopu) biće podrška onima koji su ozbiljni i spremni na odgovornost u odnosima. Na početku godine za Rakove je važno da se uklope u nove okolnosti i programiraju um za uspeh kako bi cela godina bila pozitivna..

rak
rak
Foto: Profimedia

Devica

Device očekaju prijatne promene u poslovnom okruženju. Nova znanja stečena u tekućoj godini biće korisna za poslovanje u budućnosti, u karijeri ili u sopstvenom poslu. Astrolozi preporučuju Devicama da rade aktivno, ali u isto vreme ne zaboravljaju na pravovremeni odmor, kako ne bi emocionalno izgoreli. Device će 2022. godine imati priliku da postanu se istaknu, budu u centru pažnje, da se izjasne i steknu odličnu reputaciju koja će pomoći u životu i poslu. U ljubavi ih takođe čeka promena nabolje, a u prvoj polovini godine, od februara do maja, astrolozi ističu da ćete imati sjajne prilike za romantičnu sreću.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Jarac

Jarčevi će moći da pronađu svoj put, a astrolozi preporučuju da budete svoji i posvećeni vlastitoj sreći, bez obzira na komentare iz okruženja. Moguće je da će Jarčevi naglo zakoračiti u uspeh zahvaljujući svom hobiju, što će doneti opipljiv doprinos budžetu. Romantične veze će takođe biti uspešne ako Jarčevi prestanu da razmišljaju samo o sebi i počnu da brinu o svojim najmilijima. Usamljena srca će imati sreće tokom leta, a u ovo doba godine povećava se verovatnoća pronalaska pravog partnera.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Ribe

Astrolozi preporučuju da se Ribe u 2022. godini više oslanjaju na intuiciju i razvijaju je kako bi privukle uspeh. Nove prilike pojaviće se početkom godine, a Ribe će morati da biraju između mnogih primamljivih ponuda. Finansijska strana života će se takođe promeniti, omogućavajući predstavnicima znaka da pronađu nove mogućnosti za privlačenje finansija. Ribe u ljubavi čeka sreća, ali za harmoničan odnos važno je poraditi na sebi i odustati od sebičnosti.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd