fbpx
Skip to main content
Adel

JAVNOST BESNA: Vakcina nije dvoljna da uđete na koncert popularne pevačice - evo šta još organizatori traže

Foto: Youtube printscreen/Skavlan
Pretarano ili opravdano?

Obožavatelji koji žele da prisustvuju koncertu pevačice Adel u Las Vegasu moraju da pokažu dokaz da su u potpunosti vakcinisani i uz to treba da imaju negativan test na kovid 19, piše “Dejli mejl”.

"Organizator događaja zahteva da svi posetioci ovog događaja budu u potpunosti vakcinisani (14 dana od posljednje doze vakcine) i da imaju negativan test na kovid  urađen najkasnije 48 sati pre koncerta", piše na stranici koja prodaje karte za Adelin koncert.

I dokaz o vakcinaciji i rezultat testa moraju biti izdati od pružioca zdravstvene zaštite koji omogućava vakcinisanje ili testiranje. Negativan rezultat kućnog testa na kovid 19 neće biti dovoljan za ulaz na koncert.

Adel
Foto: Profimedia

Ovaj zahtev se odnosi na sve koji ispunjavaju uslove za primanje vakcine, bez izuzetaka. Deca koja ne ispunjavaju uslove za vakcinaciju moraju doneti dokaz o negativnom testu koji je urađen u posljednjih 48 sati I takođe treba da nose masku tokom koncerta.

Adel je prošle nedelje otkrila da će imati više nastupa u periodu od 21. januara do 16. aprila u Koloseumu  u Cezar Palasu. Ulaznice bi trebalo da budu puštene u prodaju u utorak, ali zbog pada Amazona očekuje se da će ulaznice biti dostupne za kupovinu  od danas.

Vremenska prognoza
Clear sky
-6 Beograd