fbpx
Skip to main content
cista

Uočila je CISTU na zglobu ruke, ODMAH se OBRATILA LEKARU, postoji RAZLOG zašto ovo NASTAJE, ali i lek

Foto: privatna arhiva
U narodu je ova izraslina poznata kao "mrtva kost".

Ganglion ili higrom (u narodu znan i kao mrtva kost) je cista koja nastaje od tkiva koje oblaže zglobove i tetive. Najčešće se pojavljuje na zglobu ruke, ali se može stvoriti i na drugim mestima,  na kolenima, skočnim zglobovima ili stopalima.

Reč je o dobroćudnoj cisti koja obično ne uzrokuje probleme, ali ponekad može aktivirati druge simptome ili biti znakom ranog artritisa. Da biste je se rešili bez operacije, pokušajte s ovom prirodnom metodom.

REVAKCINISALI BEBU! Supruga Vuka Moba OGLASILA se nakon ovog poteza: "Plakala je"

REVAKCINISALI BEBU! Supruga Vuka Moba OGLASILA se nakon ovog poteza: "Plakala je"

UZ OVAJ MINERAL SPREČITE GOMILU BOLESTI: Izuzetno važan za funkciju štitne žlezde!

UZ OVAJ MINERAL SPREČITE GOMILU BOLESTI: Izuzetno važan za funkciju štitne žlezde!

Uzmite biljku "ranjenik" ( debela koka) skinite opnu sa liske i lisku stavite na to. Zamotajte najlonskom folijom, i preko toga svežite npr. krpicom da ne spadne, tako ostavite preko noći. Sutradan skinite.

Ako je u pitanju bila vodena cista ranjenik će izazvati "pucanje". Posle skidanja je moguće da osjetite blagi svrab koji će brzo proći. Ipak slično cisti izgleda i masno tkivo, pa ukoliko je o tome ječ pokušajte s ovom metodom.

Masno tkivo i skida se oblogama od lista bokvice. Sedam dana pre spavanja se stavi po list na izraslinu, prekrijte sa malo vate i zalepite lepljivom trakom. Masno tkivo bi trebalo brzo nestati.

 

 

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd