fbpx
Skip to main content
nesanica

Ako SPAVATE BEZ VEŠA, jadan vaš partner: Doktor otkrio šta je NAJGORE što se dešava!

Foto: Profimedia
Ovo niko ne uzima u obzir!

Da li ste za ili protiv spavanja bez donjeg veša? Pre nego što odlučite, prvo čujte šta kaže doktor. Da li je zdravije da spavate bez ili sa donjim vešom? Ovo pitanje je uzrok brojnih rasprava, a čak se i mišljenja stručnjaka razlikuju.

Dok jedni tvrde da na prvi način omogućavate telu da diše, sprečavate znojenje intimne regije i potencijalno razvoj bakterija i gljivica, drugi pak kažu da kvalitetan pamučni veš sprečava da do toga dođe, a istovremeno ne dozvoljava da se bacili i bakterije (koji potencijalno postoje na posteljini) prenesu na ovu osetljivu regiju.

STRUČNJACI NAPOKON OTKRIVAJU: Evo da li je zdravo spavati sa ljubimcem!

STRUČNJACI NAPOKON OTKRIVAJU: Evo da li je zdravo spavati sa ljubimcem!

Najjači LAKSATIV: Smesa od ovog VOĆA i MASLINOVOG ULJA donosi instant OLAKŠANJE, podstiče rad creva

Najjači LAKSATIV: Smesa od ovog VOĆA i MASLINOVOG ULJA donosi instant OLAKŠANJE, podstiče rad creva

Doktor Entoni Jun, američki plastički hirurg je kategoričan - nikada ne treba da spavate bez gaća, a evo i zašto! On je u video koji je objavio na svom TikTok profilu objasnio šta se dešava dok spavamo i zašto nikako nije dobra ideja da u krevet idete "kao od majke rođeni".

"To je nehijenski!", kaže doktor i objašnjava da "prosečna osoba pušta vetrove 15-25 puta dnevno".

San
Foto: Profimedia/ilustracija

"To može da se dogodi dok spavate, a naučna studija je dokazala da svaki put kada puštate gasove, zapravo izbacite i malu količinu fekalija u vazduh", kaže doktor i dodaje: "Ovo je čista istina. A studije potvrđuju i da ukoliko spavate u gaćama, te fekalije će završiti na tkanini. Zato, molim vas, poštedite svoje partnere i nosite gaće kada spavate."

Ovaj video je pregledan više od sedam miliona puta i izazvao je raspravu o tome da li je u redu puštati gasove pred partnerom i u spavaćoj sobi. Pa tako dosta njih je zaključilo da su onda verovatno veoma nepristojni, jer se ne ustežu da puštaju "goluba" pred bračnim partnerom. "Slušaj, srećno prdim u svom krevetu već 39 godina. Nećeš me promeniti."

Korisnici ove mreže su nastavili da zbijaju šale na račun ispuštanja gasova u krevetu, pa je tako neko napisao: "Prdim i slamam srce svojoj ženi svakog dana. Tako je, kako je", dok je jedan napravio i aluziju na gorespomenute brojke.

spavanje
Foto: Profimedia

"15-20 puta dnevno? Bar na nakom polju postižem normu".

Ipak, nije zanemarljiv broj onih koji su se složili sa doktorom i istakli da je takvo ponašanje pred partnerom nekulturno.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-0 Beograd