fbpx
Skip to main content
Umoran muškarac u teretani

Dovedite izgled do SAVRŠENSTVA! Ovo su 10 najboljih fitnes aplikacija!

Foto: Profimedia
Napravite prvi korak!

Ako ste rešili da se konačno posvetite vašem izgledu i da izgubite višak kilograma, od velike pomoći će vam biti aplikacije koje će vam uvek biti dostupne na vašem telefonu.

ONA JE VAŽNIJA NEGO ŠTO MISLITE! Evo KAKO nam VODA pomaže da PLENIMO izgledom!

Nisu sve aplikacije dobre i trik je u tome da odaberete onu uz koju ćete lakše da ostavrite vaš cilj i dostignete željenu težinu. Ovo su neke od najboljih aplikacija za vas.

gojaznost
Foto: Profimedia

"MyFitnessPal"

Bez obzira na dijetu za koju ste se opredelili, na kraju se sve svede na isto: na odnos unetih naspram potrošenih kalorija. Zbog toga smo mi veliki fanovi ove aplikacije koja nam daje da biramo preko milion namirnica sa brojem kalorija i hranljivim sastojcima za svaku od njih. Ona će vam pomoći i da odredite neophodan broj kalorija kao i način an koji ćete što pre doći do željene težine.

ŽENE, IMATE PROBLEMA SA INFEKCIJAMA: Evo šta morate ISPRAVITI, u održavanju INTIMNE higijene!

Čaše sa vodom
Foto: Profimedia

"Waterlogged"

Voda je veoma važna za naš organizam i može da nam pomogne u mršavljenju. Ova aplikacija će vam pomoći da održavate vaše telo hidriranim i samim tim zdravim i vitkim.

UVEK STE SE PITALI: Ovo su glavne razlike između keto i paleo dijete!

"Mens Health"

Omogućava vam da izaberete određenu regiju na telu koju želite da poboljšate, a aplikacija će vam izračunati koliko vam vremena treba da ostvarite vaš cilj.

Terapija
Foto: Profimedia

"Talkspace"

Kada je u pitanju mršavljenje, veoma je važno da povedete računa o ishrani i vežbanju, ali morate da imate na umu i vaše psihičko zdravlje. Ova aplikacija je odlična za savetovanje jer vam je stručni terapeut dostupan 24/7.

INTIMNA FRIZURA - DA! Ali... Znate li koja je TEHNIKA izuzetno OPASNA po vaše ZDRAVLJE?

"My ASICS"

Dok većina aplikacija za trčanje nudi program od 20 do 40 nedelja dug program, ova aplikacija je skrojena po vašim potrebama i prati vaš trenutni nivo kondicije i ciljeve.

Vaga
Foto: Profimedia

"Happy Scale"

Kada stanete na vagu, ona ne pokazuje samo vašu kilažu, već i promenu u hormonima ali i u navikama za pražnjenje. Ona prati sve promene u telu i daje nam bolju sliku toga šta nam se dešava sa kilažom.

VRUĆE VAM JE: Evo gde GREŠITE pa temperature POSTAJU sve NESNOSNIJE!

"BioForce HRV"

Otkucaji srca variraju i ukazuju na trenutni stres kojem je naše telo izloženo i kako se oporavlja od vežbanja. Velika oscilacija može da bude znak umora, a ova aplikacija vam predlaže koliko naporno trebate da vežbate.

Srce
Srce
Foto: Profimedia

"Fooducate"

Mnogo namirnica, kao što su proteinske pločice ili smrznuta hrana, maskirane su kao zdrava hrana iako zapravo nisu. Ova aplikcija može da vam pomogne kod izbora zdravih namirnica jer ima bazu podataka koja pokriva preko 250.000 namirnica sa objašnjenjem zašto jesu, a zašto nisu zdrave.

DORUČAK za uspešan početak dana: Slani brusketi od JAGODA! (RECEPT)

"Healthy Out"

Može vam biti teško da pronađete adekvatnu hranu kada ste na dijeti. Uz pomoć GPS-a ova aplikacija vam pomaže da nađete najbliži restoran koji služi hranu koja je u skladu sa vašom dijetom. Daće vam i savete kako da napravite što zdravije jelo.

par večera u restoranu
Foto: Profimedia

"Yummly"

Potraga za adekvatnom večerom na kraju dana može da bude veoma naporna. Uz ovu aplikaciju koja prati vaše preferencije kada je hrana u pitanju, dobićete predlog koja večera bi bila idealna za vas. Možete uz pomoć nje da napravite i listu za sledeću kupovinu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd