fbpx
Skip to main content
lik na pregledu u bolnici

Evo kako nastaju NAJGORE bolesti, a nije od loše hrane i STRESA! Uzrok je...

Foto: Profimedia
Možete ovo da sprečite!

Svaka bolest povezana je sa određenom emocijom koju gajimo u sebi, nije bitno da li je u pitanju bes, briga ili neka druga negativna emocija. Ukoliko uočite neku od ovih kod sebe, radite na tome da se rešite ovih osećanja jer mogu izazvati ozbiljna oboljenja.

Često jedete TUNJEVINU iz konzerve?! Evo koliko je to zapravo ZDRAVA navika!

bolnica
bolnica
Foto: Profimedia/ilustracija

Rak je povezan sa željom za smrću koja naravno nije svesna – nekada se dogodi da u određenoj situaciji reagujemo tako što poželimo umreti, da nas nema, jer nismo u stanju svesno se suočiti s nekimživotnim udarcima i prihvatiti lekciju. Takvu misao um automatski sačuva.

DA LI STE NAVUČENI? Ova hrana stvara ZAVISNOST poput DROGE: Glavna prepreka na putu ka MRŠAVLJENJU!

Podsvesnom željom za smrću može takođe da izazove bolest – nekada se desi da u određenoj situaciji reagujemo tako što poželimo umreti, da nas nema, jer nismo u stanju svesno se suočiti s nekim životnim udarcima i prihvatiti lekciju.

Takvu misao um automatski pohrani. Um je veoma lepljiv i da se za njega misao vrlo lako zalepi, ali teško odvoji. Zato postoji navika da stalno vrtimo istu misao jer je ne možemo odlepiti iako nam smeta. Bolest uvek napada onaj deo tela koji je najslabija karika, odnosno gde su se akumulirale negativne emocije i naša želja da ih blokiramo, sakrijemo i zaboravimo.

Samo par zalogaja ove NAMIRNICE učiniće ČUDO, regenerisati vaše telo i OJAČATI imunitet!

 Vid ne slabi zbog starosti, već zbog toga što neke očigledne stvari ne želimo videti i nesvesno slabimo i blokiramo svoj vid, bežimo od stvarnosti i zabijamo glavu u pesak. Kada iskrivljujemo istinu u situaciji koja nam ne ide na ruku, imamo neku vlastitu viziju i slična  unutrašnji vid će biti zamagljen, a rezultat će biti gubitak spoljnog vida.

AJOOJ, UPOMOĆ! ČESTO PIŠKITE? Ako morate u wc češće od OVOG - OBRATITE se obavezno lekaru!

muškarac kod lekara
Foto: Profimedia

Srce oboli od blokiranih emocija koje nismo pokazali iz straha, jetra sakuplja bes, a želudac neprerađene sadržaje, nešto što nismo uspeli "sažvakati", sa čime se nismo pomirli, pa kao rezultat imamo gastritis ili čir na želucu.

Kada sebe častimo čirom na želucu, dođemo u situaciju da moramo selekovati ishranu, što zapravo predstavlja potrebu kontrole i selekcije na emocionalnom nivou.

NIKAD SITIJI A VITKI: Evo zašto je PASULJ najbolji izbor za RUČAK, a priprema se na BEZBROJ načina!

Štitna žlezda se puni neizgovorenim rečima koje se gutaju na svoju štetu, uopšteno poremećaj štitne žlezdeodnosno grlene čakre predstavlja problem komunikacije i verbalnog izražavanja.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Neverovatna's picture

Neverovatna

Koja je ovo glupost...

4 | 2

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Mist
19 Beograd