fbpx
Skip to main content
FitPass aplikacija

FitPass aplikacija dostupna na svim platformama

Foto: Promo
Aplikacija je praktična za korišćenje, a pristup korisničkom profilu i podacima za plaćanje jednostavan.

Moderno vreme, brži procesi i mobile-first trend donose sa sobom dosta promena. FitPass aplikacija je već nekoliko godina sa nama, a sve više njihovih korisnika koristi upravo čekiranje putem QR koda prilikom odlaska u sportske objekte. Budući da uz android i iOS korisnike na našem tržištu postoji i veliki broj korisnika Huawei telefona, FitPass je odlučio da omogući korišćenje aplikacije i na ovoj platformi kroz Huawei AppGallery.

Mobilni telefon je uređaj koji je uvek uz nas. Koristimo ga za bankarske usluge, naručivanje hrane, surfovanje društvenim mrežama, pa tako i za bavljenje sportom. Na ovaj način nikad ne morate odustati od teretane ili druge sportske aktivnosti samo zato što ste zaboravili karticu kod kuće. Jednostavno, uđete u FitPass aplikaciju, uključite skeniranje QR koda i prinesete istaknutom kodu na stalku u svakom FitPass sportskom objektu. Na taj način poništavate jedan termin na članarini i možete započeti trening.

Sama aplikacija je praktična za korišćenje, a pristup korisničkom profilu i podacima za plaćanje jednostavan. Osim što će vam u potpunosti biti olakšan proces biranja omiljenog sportskog objekta za vežbanje, tu je i njihov celovit prikaz, uključujući udaljenost od trenutne lokacije i ocenu korisnika.

Takođe, aplikacija omogućava brzu registraciju novih korisnika, sadrži pregled najbolje ocenjenih objekata u sistemu, sistem preporuke prijatelja, nalog za uplatu sa svim informacijama i opciju produženja članarine. Isto tako, omogućen je i pregled preostalih termina za trening, kako za regularnu tako i za Student FitPass karticu.

FitPass aplikaciju možete preuzeti direktno putem Google Play Store-a, App Store-a, a od sada i na AppGallery. 

Kompanija Huawei je nedavno predstavila Huawei Watch GT 2 Pro, koji donosi mogućnost praćenja više od 100 režima vežbanja, uz novitete poput skijanja, snoubordinga, golfa i drugih, kao i funkcije praćenja fitnes i zdravstvenih podataka, a najbrži kupci dobijaju 3 meseca FitPass članarine u preko 650 objekata.

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd