fbpx
Skip to main content
merenje kilograma

GUBITE POLA KILOGRAMA ZA NEDELJU DANA: Uz ova tri TRIKA mršavićete bez ODRICANJA!

Foto: Profimedia
Male promene za velike efekte.

Želite da izgubite onaj mali višak koji vas već dugo muči. Dijete su zamorne i brzo se od njih odustane. Zato je najbolje da napravite sitne izmene u načinu ishrane koje će vas dovesti do željene kilaže, ali na zdrav način. Ako dnevno smanjite unos kalorija za 500, nedeljno možete smršati pola kilograma. Otkrivamo vam nekoliko trikova za smanjen unos kalorija uz koje ćete bez većih promena u načinu života i ishrane dostići željenu kilažu. 

Orašasti plodovi su ok ali svedite ih na minimum.

Orašasti plodovi su izuzetno zdravi zbog čega bi trebalo da budu obavezan deo vaše ishrane. Sadrže zdrave masnoće, ali one nisu problem. Problem je to što se sa orašastim plodovima teško možemo kontrolisati. Retko ko se zadrži na jednoj šaci. Ako baš ne možete biti umereni, odlučite se za pistaće jer dve šake sadrže 159 kalorija. 

Kafu pijte bez dodataka. 

Kafa sa mnogo mleka može imati čak i do 300 kalorija. Kratki espreso ima tek 30 kalorija. Prebacite se na običnu crnu kafu učinite uslugu svojoj figuri. Smanjite unos sokova i šećera – Često zaboravljamo da su i sokovi i zaslađena pića kalorični. Šoljica zaslađenog čaja može imati i do 180 kalorija. Gazirani i negazirani sokovi često su najveća opasnost za vitku figuru. Stoga, kad god je to moguće izbegavajte sokove i zaslađivanje napitaka i smanjićete unos kalorija za čak 400. 

IZ BAKINE KUHINJE, ZDRAVO I JEDNOSTAVNO: Ovo je JELO koje smo zaboravili a, evo zašto je DOBRO!

DUVAJTE U PALAC: Ovo je TEHNIKA koja POMAŽE da se REŠITE najvećeg ljudskog NEPRIJATELJA današnjice!

Jedite male porcije iz malih tanjira.

Istraživanja su pokazala da osobe koje jedu hranu sa manjih tanjira pojedu manje, ali zbog toga ne ostanu ništa manje siti. Možda vam se ne čini djelotvornim trikom, ali svakako je vrijedan isprobavanja. 

VAŠE TELO VRIŠTI ZA POMOĆ: Ovo su deset SIGNALA da niste BRINULI o svom fizičkom ZDRAVLJU!

ZABRANJENO U DIJETAMA: Ovo voće NIJE dobar IZBOR ukoliko pokušavate da smršate!

Ne grickajte.

Osobe koje jedu pred televizorom najčešće i nisu svesne količine hrane koju pojedu. Ako se teško kontrolišete jedući grickalice ispred televizora, odlučite se za kokice koje, ako nisu pržene na maslacu i nisu mnogo posoljene, imaju jako malo kalorija.

 

Pročitajte i:

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd