fbpx
Skip to main content
Jezik

OTKRIJTE RAK PANKREASA PRE SIMPTOMA: Ovaj jednostavan TEST SA JEZIKOM može vam spasiti život

Foto: Profimedia
Pacijenti čak i u početnim stadijumima bolesti u ustima imaju četiri tipa bakterija

Istraživanja su pokazala da je rak pankreasa moguće otkriti zahvaljujući testu uzroka sa jezika i pre nego što su simptomi očigledni. 

Otkriveno je da pacijenti u ranim fazama bolesti u ustina imaju značajno viši nivo dve vrste bakterija.

bolest
Foto: Profimedia

Naučnici su takođe otkrili da su dve vrste bakterija znatno manje prisutne kod obolelih nego kod zdravih ljudi.  

Očekuje da će njihove studije doprineti brzom dijagnostikovanju ovog teško primetnog tumora.

ČISTI KOŽU, SKIDA KILOGRAME: Krenite na plivanje, a kada vidite REZULTATE... Radovaćete se kao DETE!

Kineski Univerzitet je odgovoran za studiju, predvođenu profesorom Lanđun Lijem, direktorom ključne državne laboratorije zadužene za infekcije, dijagnozu i lečenje bolesti. 

Statistike ispitivanja kancera u Ujedinjenom Kraljevstvu su pokazale da je rak pankreasa otkriven kod 9,921 osobe tokom 2015. godine.

Lekar
Foto: Profimedia

Pretpostavlja se da će tokom tekuće godine u SAD-u i Velikoj Brinaiji biti otkriveno oko 56,770  obolelih.

Nažalost, manje od jednog procenta onih kod kojih je otkrivena ova opaka bolest preživi deceniju ili duže od kako im se ustanovi bolest. 

Ovo su 4 DOMAĆA LEKA koja će vam pomoći da POBEDITE PREHLADU I GRIP! Sve sastojke sigurno već imate!

Rak pankreasa se najčešće otkrivao u poodmakloj fazi zahvaljujući simptomima: bolu u abdomenu, neobičnom gubitku težine i žutilu - koji se često javljaju tek u kasnim fazama bolesti. Prema Medstar institutu za ispitivanje tumora, kod oko 60 odsto obolelih, bolest je otkrivena tek kada je tumor već uzeo maha.

Pilule na dlanu
Foto: Profimedia

Kod 20 do 25 odsto pacijenata kancer je otkriven pre nego što se proširio, ali ipak je i dalje bio preobiman za operaciju. 

 Prilikom prve studije koja je tretitala površinu jezika, ispitivanju je podvrgnuto 30 pacijenata u ranoj fazi raka pankreasa koji je zahvatio samo samo vrh organa.

GLAVOBOLJA MOŽE BITI KOBNA! Uz pomoć ovog PRIRODNOG preparata, rešite PROBLEM!

Uzorci sa jezika su uzeti od pacijenata dobi između 45 i 65 godina i upoređeni sa uzorcima dvadeset petoro zdravih ljudi. Usled mnogih faktora koji određuju bakterijski nivo u ustima, ispitanici su bili zdravi ako se izuzme tumor. Njihova oralna higijena je bila na zadovoljavajućem nivou. Takođe tri meseca nisu uzimali antibiotike niti bilo kakve lekove. 

laboratorija
Foto: Profimedia/ilustracija

 Rezultati objavljeni u ''Žurnalu oralne mikrobiologije'' svedoče da oboleli od ovog tipa raka imaju drugačije bakterije na jeziku nego što imaju zdravi ljudi.

Nivoi dva tipa bakterija, leptotrikije i fuzobakterijuma su bili naročito visoki kod obolelih od tumora, dok su nivoi druge dve, hemofilijusa i porfiromonasa, bili vrlo niski. 

ĆELAVOST, AKNE, BUBULJICE: Paraziti prave HAOS u telu, a EVO kako da ih se REŠITE!

Nije potpuno jasno zašto se ovo dešava, ali stručnjaci veruju da tumor pankreasa provocira imunološki odgovor koji menja bakterijski odnos organizma. 

  ''Iako je potrebno više potvrdnih istraživanja, naši rezultati doprinose jačanju dokaza o vezi između mikroorganizama i raka pankreasa'', kaže profesor Li.

 ''Ako bi veza između određenih bakterija i raka pankreasa bila bila potvrđena u obuhvatnijim studijama, to bi potencijalno vodilo ka  razvoju načina za dijagnostikovanje i prevenciju ove bolesti.''

PREPOLOVIĆETE SE! Uz ove SAVETE kao da ste ODRADILI pola treninga! Gledajte kako kilogrami padaju! (FOTO)

Osim za otkrivanje početka oboljenja, studija takođe uliva nadu da bi tumor mogao da se tretira antibioticima i drugim lekovima koji menjaju bakterijski balans tela. 

Rak pankreasa je najčešći kod ljudi starosti preko 75 godina, takođe kod pušača, gojaznih i onih kod kojih je bolest nasledna.   

Ostavite CIGARETE pomoću ovog TRIKA, a za to vam je potrebno svega 10 DINARA (RECEPT)

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Umerena kiša
18 Beograd