fbpx
Skip to main content
Kris Not, Sara Džesika Parker

Zverka POSTAO OTAC, njegova FOTOGRAFIJA sa bebom će te RAZNEŽITI, a ŽENA mu je prava LEPOTICA!

Foto: Profimedia
Evo kako su se upoznali!

Glumac Kris Not koga znamo po ulozi "Zverke" u popularnoj seriji "Seks i grad", krajem februara ove godine je postao otac zajedno sa svojom suprugom Tarom Vilson, a sinu su dali ime Kits. 

‒ Direktno sa neba stigao je naš drugi sin Kits – napisao je tada Zverka oduševljeno na svom profilu na Instagramu.

Onda je usledilo vanredno stanje i izolacija u kojoj je glumac Kris Not uživao više od svih.

Ljubavna priča Krisa i njegove supruge mnogima je ličila na filmski scenario. Upoznali su se slučajno u Njujorku kada je Tara došla u njegov bar da traži posao. Odmah se zaposlila kao konobarica, a Krisu se dopala na prvi pogled. Venčali su se na Havajima posle tri godine veidbe i deset godina zabavljanja.

Koliko je oduševljen sinom Kris često pokazuje i na društvenim mrežama. Mali dečak tamnije je kože na mamu, a koliko je sladak govore i fotografije.

‒ Kako vi provodite vreme ovih dana ‒ napisao je popularni Zverka na svom Instagramu pokazavši kako uživa sa tek rođenim sinom. Fotografiju pogledajte ovde. 

Glumac Kris Not objavio je i najnoviju sliku sa sinom, podstaknut brojnim sukobima u svetu koji nastaju zbog rasizma.

‒ Moj sin je miks mnogih rasa. Hajde da u Americi ovim novim generacijama ostavimo takvu budućnost da u njoj mogu da žive u miru ‒ poruka je koju je Kris poslao. Osim reči podrške, fotka tate i sina dobila je pregršt lajkova i komenatra oduševljenih pratilaca.

 

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd