fbpx
Skip to main content
Veza

NEMA BUDUĆNOSTI BEZ OVOGA! Ukoliko RAZMIŠLJAŠ o UDAJI, proveri da li tvoj muškarac ISPUNJAVA DVA USLOVA!

Foto: Profimedia
Oni su presudni za donošenje odluke!

Ukoliko zajedno sa vašim partnerom razmišljate o braku ili se to vama mota po glavi, pre nego što ovu opciju ozbiljnije uzmete u razmatranje, razmislite da li vaša veza ispunajva neke od veoma bitnih uslova. 

Muž otkrio 6 razloga zašto je OSTAVIO ŽENU nakon 10 godina braka

Muž otkrio 6 razloga zašto je OSTAVIO ŽENU nakon 10 godina braka

ŽELIŠ DA SE POMIRIŠ SA BIVŠIM PARTNEROM? Prvo razmisli o ovim stvarima

ŽELIŠ DA SE POMIRIŠ SA BIVŠIM PARTNEROM? Prvo razmisli o ovim stvarima

veridba
veridba
Foto: Profimedia

Od samog početka sve mora da bude jednostavno.

Od momenta od kada se upoznate sve mora da bude jednostavno i lako. Ako osetite da toj osobi možete da kažete sve, ako osetite da sa njim bez blama možete da idete i do toaleta onda je to – to. Ako se oko većine stvari dogovarate lako – ne ispuštajte tu osobu!

Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše. Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahteva da se menjate, prilagođavate, radite stvari koje vama ne prijaju. Pre ili kasnije dosadiće vama da se menjate ili njemu da vas menja. To je zamorno i ne drži vodu. Ako morate stalno iznova da se dokazujete muškarcu – on nije za vas, tražite dalje.

par
Foto: Profimedia

 Veza mora da donese radost!

Ukoliko se u vezi ne osećate zadovoljno, srećno i ispunjeno – bežite odmah! Ako zbog njega patite i plačete on nije čovek za vas. Ne razmišljajte mnogo: to jednostavno nije normalno. To je put do pakla.

Ako samo jedna osoba u vezi donosi smeh i razonodu, i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava. Čekaju da se nešto promeni. Ali ta promena nikad neće doći.

Ukoliko odmah na početku nema razumevanja i zajedničke sreće – džaba vam sve!

Ako vas njegove reči rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite.

Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete se okrenuti kada vam je teško na poslu ili kada imate neki problem. Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas nasmeje i sasluša!

To nije neka nauka – sasvim je jednostavno!

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
13 Beograd