fbpx
Skip to main content
Tes Gidins

MAJKA SEDMORO DECE OTKRILA KAKO JE SKINULA 20 KG: Izbacila je ove 2 namirnice koje svakodnevno jedemo

Foto: TiKToK printscreen
Ona je na TikToku objavila video u kojem je dokumentovala svoj napredak.

Zbog pandemije koronavirusa, činjenica je da se svi poslednjih meseci krećemo manje nego ranije. Zbog toga nije čudno ako ste se i vi malo ugojili, ali ako želite da skinete višak kilograma, možda će vam pomoći video ove mame.

Majka sedmoro dece, Tes Gidins, čija deca imaju između 3 i 14 godina, tokom pandemije se ugojila skoro 20 kilograma. Ona je na TikToku objavila video u kojem je dokumentovala svoj napredak.

- Objavljujući fotografiju iz novembra 2020. godine, ona je napisala da se "ugojila 20 kilograma. Osećala sam se nezdravo, umorno i znala sam da nešto moram da promijenim - rekla je ona.

Ona je u videu objavila i svoje slike na kojima je naga (naravno, intimni delovi su prekriveni), kako bi se najbolje video napredak.

- Nisam želela da se fokusiram na mršavljenje jer sam godinama patila od poremećaja u ishrani i držala razne dijete. Odlučila sam da se fokusiram na zdravlje - poručila je Tes.

Ona priznaje da joj na početku nije bilo lako.

- Prve dve nedelje su mi bile užasno teške. Prestala sam da jedem brzu hranu, šećer, počela sam da se hranim zdravo i nekako sam izdržala - opisala je ona.

Nakon toga je počela da vežba, kako bi se osećala i izgledala bolje.

- Počela sam da se osećam mnogo bolje nakon što sam počela da jedem zdravo i da vežbam. Kako su nedelje odmicale, primetila sam koliko imam više energije. A mogla sam da primetim i gubitak kilograma - rekla je je ova uporna mama.

Tes kaže da se danas, četiri meseca kasnije, oseća mnogo bolje.

- Naporno sam radila i vredelo je, osećam se veoma zdravo, što mi je i bio cilj - završava Tes svoj snimak.

Njen video je privukao veliku pažnju, a mnogi kažu da ih je motivisala da i oni probaju da budu zdraviji.

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd