fbpx
Skip to main content
muškarac

Samo BRDO MIŠIĆA, glumi BUŠILICU: Evo kako ćeš sigurno ZNATI da je MUŠKARAC LOŠ u krevetu

Foto: Profimedia
Izbegavaj hvalisavce.

Postoje neke stvari koje jedostavno ne treba da oprostite muškarcu kada je reč o s*ksu. Ukoliko radi nešto od navedenog, produžite dalje, u pitanju je egocentrik koji nikada neće mariti za to što je vama bitno i potrebno.

Ubrzani rad bokova poput bušilice

- Ako se muškarac naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi - tvrdi Kler Kavana, seksolog i koautorka knjige "Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex". Možda žuri jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje laganiji ritam koji će ženi doneti više užitka.

žena
žena
Foto: Profimedia
"BEŽI ODMAH ODATLE!" Žena se uselila u novu kuću i otkrila ZASTRAŠUJUĆU stvar ispod tepiha! Svi joj govore da se više NE VRAĆA!

"BEŽI ODMAH ODATLE!" Žena se uselila u novu kuću i otkrila ZASTRAŠUJUĆU stvar ispod tepiha! Svi joj govore da se više NE VRAĆA!

Poznata PEVAČICA izgubila čak PEDESET KILOGRAMA uz pomoć ove DIJETE: Zasniva se na napitku od par sastojaka

Poznata PEVAČICA izgubila čak PEDESET KILOGRAMA uz pomoć ove DIJETE: Zasniva se na napitku od par sastojaka

Izbegavanje klitorisa

Iako se klitoris često puta naziva čarobnim dugmetom, neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu, otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava, jer očigledno nije zainteresovan za žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi.

Hvalisanje veličinom penisa

Ženu će ohladiti partner koji tokom s*ksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili na taj način kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog polnog organa. Ako ste i dalje zainteresovani za njega, najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim. 

Insistiranje na orgazmu

Neke žene ne mogu da dostignu vrhunac svaki put kad imaju s*ksualni odnos. Iako je ovaj cilj vredan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno će loše biti prihvaćeno ako se isti naglas zapita zašto to još uvek nije postigla. Mnogim ženama potrebna je stimulacija klitorisa da bi dostigle orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku.

par
par
Foto: Profimedia

Posezanje za mobilnim telefonom sekundu nakon vrhunca

Nekad su se žene žalile na muškarce koji se neposredno nakon postizanja vrhunca okrenu i zaspe u krevetu, ali u današnje vreme sve je više onih koji nakon s*ksa posegnu za mobilnim telefonom, kako bi proverili šta ima novo na društvenim mrežama. Najbolje bi bilo da uređaje izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu da povrede i ženske osećaje. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd