Skip to main content
flaša sa vodom

NIJE NEMOGUĆE: Super TRIK da se "naterate" da PIJETE više vode u toku dana

Foto: Profimedia
Neophodna ljudskom organizmu.

Ljudskom telu voda je neophodna, a dehidracija je jedna od najčešćih pojava kod odraslih osoba. Kada je telo žedno, ono radi usporeno, a koža postaje suha i beživotna.

BANANE za doručak? DA, ali samo u OVOJ KOMBINACIJI!

Ako nemate naviku da pijete vodu u toku dana, bar osam čaša, ovo je način da to promenite.

OSTEOPOROZA - prepoznajte da li ste u rizičnoj grupi!

Dodajte vodi ukus

Mnogima je voda najdosadnija i najbljutavija tečnost, paradije posežu za slatkim sokovima. Kako bi izbegli nepotreban unos šećera i zavoleli vodu, dajte joj malo ukusa.
U staklenu bocu šireg grla ubacite krišku limuna ili pomorandže i stavite u frižider. Vitaminska voda je ukusna i zdrava.

voda i limun
Foto: Profimedia

Nabavite lepu flašicu samo za vas

OVO NISTE ZNALE! Evo šta se dogodi organizmu kada popijete KAFU na PRAZAN ŽELUDAC!

Tokom dana stalno smo u nekoj gužvi, pa zaboravljamo na potrebu za tečnošću, što se negativno odražava na naše telo. Nabavite lepu flašicu za vodu koju ćete stalno imati uz sebe. Stavite je u torbu i nosite sa sobom svuda. Kada ste na radnom mestu, smestite je na radni sto kako bi vam stalno bila blizu.“Neka vam voda postane predjelo

Ovaj trik zaista deluje. Osim što ćete steći naviku ispijanja vode, pomoći će vam kod mršavljenja jer ćete smanjiti osećaj gladi i time jesti manje. Pre bilo kog obroka, a to važi i za grickalice između obroka, popijte pola čaše do čašu vode. Neka vam ovaj trik pređe u naviku.

NUTRICIONISTA UPOZORAVA: Ako ga ljudi svakodnevno uzimaju, mogu da naprave više štete nego koristi

Pratite koliko ste popili

Ako vam ispijanje vode predstavlja pravu muku, napravite plan. Izračunajte koliko vode stane u vašu bflašicu, pa napravite kalkulaciju koliko još vode bi trebalo da popijete tokom celog dana.

 trikovi

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
21 Beograd