fbpx
Skip to main content
Teretana

Ova vežba radi stomak, zadnjicu i noge a najbolje od svega je što ćete promene videti za par dana!

Foto: Profimedia
Sjajno!

Stomak, zadnjica i noge definitivno su tri regije koje žene najviše žele da oblikuju i zategnu. Vežbe za to nisu nimalo lake ali šta kad bismo vam rekli da postoji samo jedna vežba koja deluje na sve tri regije odjednom?

Zvuči jako dobro ali odmah da znate, sama vežba je malo teža. 

Kakva transformacija! Sloboda Mićalović je naša najlepša glumica a ovako izgleda kao plavuša (FOTO)

Potrebna vam je samo lopta za pilates a možete je raditi i kod kuće i u teretani. Cela suština jeste da vežbu radite svakodnevno, po nekoliko puta i prve rezultate ćete primetiti već za nekoliko dana!Vežba je praktično most sa podizanjem kukova i zadnjice, a uspećete da zategnete tetive i cele noge, dok će aktiviranje trbušnjaka pružiti stabilnost i balans.

Korak 1: Lezite na pod sa listovima naslonjenim na pilates loptu.

Korak 2: podignite kukove, istovremeno rolajući loptu ka sebi, dok ne osetite da su vam stopala na njoj. Zatim je odgurnite polako, spuštajući kukove u prvobitan položaj. Ovo je jedno ponavljanje.

Tako se voli sin jedinac: Ova fotografija Veljka i malog Jakova raznežila je sve Sekine fanove (FOTO)

Najbolje je da počnete sa pet do deset ponavljanja a onda svakim danom povećavajte za po pet. U početku će vam sigurno biti teško ali ne odustajte, jer je najbolja motivacija kada vidite promene na svom telu, a verujte sa ovom vežbom to će se desiti jako brzo. 

Noge Viktorije Silvsted
Foto: Profimedia

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
-7 Beograd