fbpx
Skip to main content
Mev Mejden

OVO VAS NADIMA: Mnoge ŽENE imaju ovaj PROBLEM, a poznata BLOGERKA otkriva KAKO da ga se rešite! (FOTO)

Mev Mejden
Ona zna.

Nadimanje stomaka je veoma neprijatan osećaj, koji može biti uzrokovan brojnim razlozima od zdrvastvenih pa sve do izbora hrane koja se konzumira.

Ovaj problem ima i blogerka Mev Mejden, koja pati od policističnih jajnika koji dovode do nadimanja stomaka, kao i preosetljivosti.

REŠITE SE INFEKCIJA: Ispravan način KAKO da postavite VAGINALETU da bi ona zaista DELOVALA!

TELO VAM SE PREGREJALO: Ovo su tri ZNAKA da ODMAH morate da se SKLONITE sa sunca!

Njene fotografije na kojima pokazuje svoj stomak pre i posle oticanja dopao se velikom broju ljudi zbog čega ona ima nebrojeno mnogo fanova. Svoje iskustvo podelila je sa svima u knjizi "Pobedite nadimanje" u kojoj je ispričala svoju priču i otkrila kako se ona ishranom i vežbanjem bori ptotiv nadimanja.

Uzroci problema.

Najčešći uzrok problema su namirnice koje se teško vare. Tu ubrajamo sledeće namirnice: paslulj, kupus, klice, brokoli karfiol. One izazivaju nadutost i gasove i zato ih treba jesti umereno.

Dovedite izgled do SAVRŠENSTVA! Ovo su 10 najboljih fitnes aplikacija!

ONA JE VAŽNIJA NEGO ŠTO MISLITE! Evo KAKO nam VODA pomaže da PLENIMO izgledom!

Njena preporuka za ravan stomak.

Mejden savetuje da umesto ovih koristimo složene ugljene hidrate kao što je kinoa i slatki krompirumesto kuskusa i čipsa, papaju umesto lubenice i da pijemo bademovo mleko umesto kravljeg mleka. Savetuje da jedemo losos i smeđi pirinač, a da sami pravimo sladoled od banane i bademovog mleka.

Minimum vežbanja u toku dana, bar 10 do 15 minuta je takođe njena preporuka za ravan stomak.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd