Skip to main content
nadutost

SVETSKI STRUČNJAK OTKRIVA: Ova stara metoda smanjuje nadutost, šećer u krvi i reguliše težinu! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Doktor Igor Orlov je otkrio jednostavnu metodu koja je dostupna apsolutno svima, a koja pomaže da se ukloni nadutost, izgube kilogrami, normalizuje metabolizam i smanji šećer u krvi

"Da biste se oslobodili edema i odložili višak tečnosti u telu, postoji dokazan drevni i vrlo jednostavan način," kaže Igor Orlov, neurolog, autor metoda za lečenje prekomerne težine i ispravljanja ponašanja u ishrani.

Doktor Orlov je kiropraktičar, reflesolog najviše kategorije, autor nehirurške metode korekcije lica i tela i specijalista tradicionalne kineske medicine. Njegovo radno iskustvo je više od 30 godina, a sticao ga je širom SAD, Kube, Poljske, Kine i Indije.

NISTE MOGLI NI DA ZAMISLITE - Ovaj trend je ponovo aktuelan i apsolutni je HIT PROLEĆA! 

NISTE MOGLI NI DA ZAMISLITE - Ovaj trend je ponovo aktuelan i apsolutni je HIT PROLEĆA! 

"LEK" PROTIV OPADANJA KOSE KOŠTA MANJE OD 40 DINARA: Žena oduševila PROMENOM, glavni sastojak SVI IMAMO

"LEK" PROTIV OPADANJA KOSE KOŠTA MANJE OD 40 DINARA: Žena oduševila PROMENOM, glavni sastojak SVI IMAMO

Da biste se rešili edema, doktor Orlov preporučuje ispijanje tople vode tokom dana. Ali, zapamtite da voda treba da se pije na prazan stomak - a to znači da morate da je pijete 10 do 15 minuta pre obroka.

Pripremiti toplu vodu je jednostavno: zagrejte vodu u džezvi, stavite u termos i pijte tokom dana po potrebi. Što je temperatura vode veća to je bolje. Ali ne smete da pijete izuzetno vrelu vodu.

Topla voda se pije u malim gutljajima.

Ovu metodu možete da koristite kada ste gladni a želite da suzbijete apetit. Ako želite da jedete, pre obroka popijte nekoliko gutljaja tople vode.

Da bi nadutost tela nesatla i to primetno, potrebno je redovno ispijati toplu vodu najmanje tri do četiri dana. Ova metoda deluje i sa bubrežnim bolestima, leči ih i sprečava ozbiljne bolesti.

stomak
stomak
Foto: Profimedia

Redovno konzumiranje tople vode normalizuje metabolizam, smanjuje šećer u krvi i pomaže u mršavljenju.

Ako budete ispijali toplu vodu redovno, količina urina će se povećati a njegova struktura će se menjati. Urin će postati koncentrisaniji, može se desiti da ima neprijatan miris što će ukazivati na to da se telo čisti.

Napomena: Ovi saveti su samo smernice. Ako imate ozbiljnih zdravstvenih problema, obavezno se javite lekaru!

 

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd