fbpx
Skip to main content
Dete jede hamburger

VARATE DIJETU? Evo šta se dešava za jedan dan nediscipline i kako to UTIČE na vaše TELO!

Foto: Profimedia
Ovako rade stručnjaci.

Držite dijetu, ali palačinke, krofne, pice iz izloga vas toliko privlače. Imamo dobru vest za vas, a to je da jedan dan varanja ne može pokvariti dijetu, šta čak mnogi imaju dan za varanje u okviru svoje dijete.

ŽENE OPREZNO: Čak i dobre masti mogu biti POGUBNE za VAS, a posebno ako ste u MENOPAUZI!

OČI SU OGLEDALO VITALNOSTI: Evo šta sve treba da znate o svom ZDRAVSTVENOM stanju!

Salata i zdrava hrana na koju ste se prorjentisali učiniće mnogo dobra za vaše zdravlje i liniju. Zahvaljujući ovom režimu ishrane nećete biti depresivni, sprečiće da se prejedate i uzimate onu hranu koja je zabranjena. Prema rečima stručnjaka, u dijetama dolazi do smanjenog lučenja leptina, hormona zbog kojeg smo duže siti. 

Ako ne znate koliko često je dobro imati dan za varanje, primenite model Kim Kardašijan, ona zna da uživa u hrani ali pritom mora da vodi i računa o svojoj raskošnoj liniji.  Ona se pridržava dijete koja se bazira na laganim proteinima, ugljenim hidratima, voću i povrću. Njen trener preporučunje varanje jednom u deset dana. 

NE ZAVARAVAJTE SE: Stevija takođe podstiče želju za slatkišima, a tek kada čujete OVO!

SKINITE SALO OKO STRUKA: Namirnice koje će vam u tome pomoći, a u mnogima ćete i UŽIVATI!

Ukoliko vam je deset dana predugačak period, da biste sačekali svoj dan za varanje onda imamo i drugi predlog za vas a to je da od dvadest obroka sedamnaest bude zdravo i tako ćete češće imati priliku da uživate u svojoj omiljenoj hrani.

 

Pročitajte i:

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
7 Beograd