fbpx
Skip to main content
Hrana

ZBOGOM STRESU: Sačuvajte zdravlje uz dve NAMIRNICE, a evo i koji vam je najjači SAVEZNIK u ovoj BORBI!

Foto: Profimedia
Olakšajte sebi!

Svakodnevno ste izloženi stresu i tražite način kako da ublažite njegove posledice. Moguće da ste dobili i savete da usporite, ne brinete previše ili ne strahujete. Ipak, nije ih uvek lako sprovesti u delo. Brz tempo života savremenog čoveka, nosi sa sobom i puno stresa koji se ne može uvek izbeći.

Ukoliko je to i vaš slučaj, onda je najbolje da se postarate da stres ne ostavi trag na vas tako što ćete se zdravo hraniti. Na taj način vaš organizam stvara odbrambeni mehanizam koji vas štiti od posledica stresa. 

Ova stvar koju SVI KORISTIMO u kuhinji može dovesti do ozbiljnog TROVANJA HRANOM

Sirova hrana
Foto: Profimedia

JESENJI DETOKS: Pripremite telo za zimu uz ovih PET trikova!

Jedite ribu

Dokazano je da omega-3 masti snižavaju nivo hormona stresa i adrenalina i drže ih pod kontrolom zato je preporuka da riba postane nezaobilazna namirnica koju ćete konzumirati barem tri puta nedeljno. Za sve one kojima ova izuzetno hranjiva namirnica nije omiljena, postoje suplementi kojima je omega-3 masti moguće nadoknaditi.

Pijte vodu s limunom

Voda s limunom ima brojne prednosti. Naime, citrusi su puni vitamina C koji je jedan od ključnih boraca protiv stresa, a napitak je zaista jednostavno pripraviti.

IMATE GA U FRIŽIDERU, ALI OVO NISTE ZNALI! Koristili ste ga samo za OVO, a njegova PRIMENA je višestruka!

Med i limun
Foto: Profimedia

ISKORISTITE GA NA NAJBOLJI NAČIN! Dobre strane meda za NEŽNIJI pol: Rešite probleme sa PROBAVOM!

Telo obožava Sunce

Iako naše telo upija vitamin D iz sunčevih zraka, poznato je da je Sunce postalo itekako opasno. Uz kremu s visokim zaštitnim faktorom, boravak na sunčevim zracima bit će odlično za organizam i opuštanje, a za sve ostale trenutke, uvek možete da konzumirate suplemente s navedenim vitaminom.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd